Hopp til innhold

Rashford i bilulykke etter Burnley-seieren

Manchester Uniteds Marcus Rashford var involvert i en bilkrasj etter seieren mot Burnley lørdag kveld.

Ifølge Daily Star skal Rashford først ha tatt buss med laget til klubbens treningsfelt, før han krasjet å vei ut av treningsanlegget.

På Instagram bekrefter Rashford at han kom uskadd fra ulykken og takker for fanens støtte.

– Jeg har det bra, folkens. Takk for alle meldingene, skriver United-stjernen.

Britain Soccer Man United Rashford
Foto: Jon Super / AP

Siste nytt

 • Deloitte: Kvinneidretten henter inn 1,2 milliarder dollar neste år

  Globale inntekter i kvinneidrett vil runde 1 milliard dollar for første gang i løpet av 2024, har finanseksperter regnet seg fram til.

  Fotballinntektene ventes å nå 555 millioner dollar neste år, melder revisjonsfirmaet Deloitte. Selv om fotball er stort i Europa, er det fortsatt Nord-Amerika som står for de største inntektskildene i kvinneidretten.

  Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) arrangerte i sommer et suksessfullt VM i Australia og New Zealand.

  Den totale inntekten spås å lande på 1,2 milliarder dollar (12,7 milliarder kroner) i løpet av 2024. (NTB)

  Treningskamp: Rosenborg - Barcelona (0-3).
  Foto: Ole Martin Wold / NTB
 • Woods ble overrasket og frustrert etter sammenslåing

  Golfikonet Tiger Woods kjempet seg inn i PGA-styret etter å ha blitt utelatt i diskusjonene om den kontroversielle sammenslåingen i sommer.

  Avtalen mellom LIV, PGA og europatouren slo ned som en bombe i golfverden i juni. I etterkant var flere spillere tydelig frustrerte over å ikke bli innlemmet i samtalene som førte til enigheten. Woods uttrykte det samme da han snakket med pressen tirsdag.

  – Jeg ble veldig overrasket og jeg tror flere spillere ble satt ut. Det skjedde så fort uten noe form for informasjon rundt det. Det var en rar prosess, sa Woods.

  I august ble legenden en del av PGAs styre.

  – Vi var veldig frustrerte med hvordan det skjedde og vi tok grep for å forsikre oss om at vi ikke kom til å bli utelatt i viktige diskusjoner igjen. Ett av grepene vi gjorde var å få meg inn i styret, sa Woods.

  Rammeavtalen går ut ved nyttår, men Woods sier at de jobber for å ha en ordentlig avtale på plass ved utgangen av året. (NTB)

  Tiger Woods
  Foto: AP
 • Wild stanset tapsrekke etter trenerbytte

  Sju tap på rad var nok for Minnesota Wild. John Hynes debut som Wild-trener endte med 3-1-seier over St. Louis Blues i Saint Paul i Minnesota.

  Mats Zuccarellos Minnesota Wild kvittet denne uken seg både med hovedtrener Dean Evason og assistenten Bob Woods etter sju strake NHL-tap. Resultatet viste seg raskt. Dagen etter at trenerne fikk sparken, vant Wild for første gang etter sju strake tap. Dette er lagets sjette seier på 20 kamper denne sesongen.

  Wild fikk en sterk start og det første målet kom etter bare to minutter og 41 sekunder da Joel Eriksson Ek satte pucken i mål med en assist fra Zuccarello.

  St. Louis Blues eneste mål kom etter 10 minutter ut i første periode. Åtte minutter kom det andre målet for Wild, mens 3-1-målet kom 17 minutter ut i siste periode.

  Mats Zuccarello fikk 18 minutter og fire sekunder på isen. (NTB)

  yKcfeQCCke8
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal