NRK Meny
Normal

Ras av savnet-meldinger etter verdens lengste hockeykamp

Hamar-politiet fikk mye å gjøre med bekymrede partnere og foreldre i natt.

Seiersmål kvartfinale Storhamar - Sarpsborg

Så lykkelige var Storhamar-spillerne da avgjørelsen falt 02.33.

Foto: TV2

Hamarpolitiet fikk utfordringer fra uventet hold i natt, etter at Storhamar og Sparta i går kveld og natt spilte verdens lengste hockeykamp.Først 02.33 var det slutt på sifrene 2-1. Det var åtte timer og 33 minutter etter kampstart - og hjemme satt bekymrede pårørende.

Politiet måtte ut på Twitter for å berolige:

Laster Twitter-innhold

Audun Fremstad i Hamar-politiet utdyper:

– Flere hadde prøvd å ringe uten å få svar, og det var vel et høyt lydnivå i hallen denne natta. Mange måtte inn på media for å sjekke at det faktisk pågikk en hockeykamp som skulle vært ferdig en fire-fem-seks timer tidligere, sier han til NRK.

Kampen i natt var femte kamp av sju i kvartfinalen, og den endte 1-1 etter ordinær spilletid. Deretter kom sju perioder med sudden death - uten death - før avgjørelsen falt i den ellevte perioden 02.33. Da kunne publikum endelig forlate hallen og få kontakt med sine kjære igjen.

– Har du opplevd noe liknende tidligere?

– Ikke i min tid i politiet. Mulig det var noe liknende under VM på skøyter, da Hjallis satte verdensrekord, men da var det vel ikke så mye mobiler å ringe ned heller, sier Fremstad.

Lagene skal ut i den sjette kvartfinalen av sju allerede i morgen, i Sarpsborg. Storhamar leder 3-2, og Sparta må vinne for å henge med.

Det spørs bare hvor mye de orker å kjempe.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Suarez hviles i vennskapskamper

  Barcelonas Luiz Suarez vil ikke ta del i Uruguays vennskapskamper i november på grunn av et trøblete kne, skriver NTB. Barcelona har bedt pent om at Luiz Suarez står over kampene på grunn av et vondt kne, en forespørsel det uruguayanske fotballforbundet har innvilget.

  Suarez
  Foto: ANDRES STAPFF / Reuters
 • Ny kamp for Emil Meek

  Den norske MMA-utøveren Emil Meek skal gå sin neste kamp mot Kamaru Usman i Las Vegas 30. desember, skriver Nettavisen. MMA-journalist Farah Hannoun meldte nyheten først på Twitter fredag kveld. Meek var sist i aksjon da han UFC-debuterte med seier mot Jordan Mein i Toronto i desember i fjor.

  Meek
  Foto: Tom Szczerbowski / Reuters
 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund