Normal

Ras av savnet-meldinger etter verdens lengste hockeykamp

Hamar-politiet fikk mye å gjøre med bekymrede partnere og foreldre i natt.

Seiersmål kvartfinale Storhamar - Sarpsborg

Så lykkelige var Storhamar-spillerne da avgjørelsen falt 02.33.

Foto: TV2

Hamarpolitiet fikk utfordringer fra uventet hold i natt, etter at Storhamar og Sparta i går kveld og natt spilte verdens lengste hockeykamp.Først 02.33 var det slutt på sifrene 2-1. Det var åtte timer og 33 minutter etter kampstart - og hjemme satt bekymrede pårørende.

Politiet måtte ut på Twitter for å berolige:

Laster Twitter-innhold

Audun Fremstad i Hamar-politiet utdyper:

– Flere hadde prøvd å ringe uten å få svar, og det var vel et høyt lydnivå i hallen denne natta. Mange måtte inn på media for å sjekke at det faktisk pågikk en hockeykamp som skulle vært ferdig en fire-fem-seks timer tidligere, sier han til NRK.

Kampen i natt var femte kamp av sju i kvartfinalen, og den endte 1-1 etter ordinær spilletid. Deretter kom sju perioder med sudden death - uten death - før avgjørelsen falt i den ellevte perioden 02.33. Da kunne publikum endelig forlate hallen og få kontakt med sine kjære igjen.

– Har du opplevd noe liknende tidligere?

– Ikke i min tid i politiet. Mulig det var noe liknende under VM på skøyter, da Hjallis satte verdensrekord, men da var det vel ikke så mye mobiler å ringe ned heller, sier Fremstad.

Lagene skal ut i den sjette kvartfinalen av sju allerede i morgen, i Sarpsborg. Storhamar leder 3-2, og Sparta må vinne for å henge med.

Det spørs bare hvor mye de orker å kjempe.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • OL-kongen slakter WADAs beslutning

  Tidenes mestvinnende idrettsutøver i OL-sammenheng, Michael Phelps, er oppbrakt over at WADAs beslutning om å gjeninnsette det russiske antidopingbyrået.

  – Når skal en organisasjon ta fullt ansvar og gå foran i kampen for å skape endring? For dette er ikke slik idretten er. Idretten handler ikke om å putte prestasjonsfremmende midler i kroppen, sa han til journalister i Hongkong fredag.

  Phelps
  Foto: DAVID GRAY / Reuters
 • Nilsen forlenger med Brann

  Lars Arne Nilsen forlenger kontrakten med Brann, skriver Bergens Tidende.

  Ifølge lokalavisen vil nyheten om trenerens kontraktsforlengelse bli offisielt bekreftet fra klubben senere fredag.

  Eliteserien fotball: Brann - Ranheim.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Idrettsstyret ut mot WADA-vedtak

  – Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité støtter verken WADAs vedtak eller oppmykingen av WADAs opprinnelige vilkår for RUSADAs gjeninntreden som nasjonalt russisk antidopingbyrå, skriver Idrettsstyret i en pressemelding fredag.

  Tom Tvedt
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal