Rapport: Ledere beskyttet Armstrong

En uavhengig kommisjon mener at ledere i syklingens øverste organ skjermet Lance Armstrong til tross for at mye tydet på at han dopet seg. Det kommer fram i en rapport utarbeidet av sykkelsportens uavhengige reformkommisjon (CIRC).

– Flere eksempler viser at UCI-ledere har forsvart Armstrong og tok avgjørelser fordi de var fordelaktige for ham. Dette var under omstendigheter hvor det var sterk grunn til å mistenke ham for doping, står det i rapporten.

Lance Armstrong
Foto: Thao Nguyen / Ap

Siste nytt

 • Viktig Villa-seier i bunnstriden

  Aston Villa vant 2-0 over Crystal Palace og har da fortsatt en liten sjanse for å spille Premier League neste sesong og.

  Crystal Palace trodde de tok ledelsen da Mamadou Sakho satt ballen i mål etter et hjørnespark. Men etter VAR kikket på hendelsen annullerte de målet for en litt tvilsom hands.

  Det var istedenfor Villa som tok ledelsen gjennom egyptiske Trezeguet på overtid i første omgang. Egypteren scoret ett til i andreomgang og sørget for at Aston Villa vant 2-0. Villa ligger nå fire poeng bak Watford på trygg plass med tre runder igjen av sesongen.

  Trezeguet
  Foto: Tim Keeton / AP
 • LSK med årets første seier

  Fjorårets seriemestere tok sesongens første seier da de slo Sandviken på overtid. Sophie Haug ble dagens LSK-helt da hun satte sin egen retur i mål etter et frispark. Det var LSKs første seier i årets Toppserie og Sandviken sitt første tap.

  Sophie Haug
  Foto: Ryan Kelly / NTB scanpix
 • Hamilton slo tilbake med siger

  Lewis Hamilton slo sterkt tilbake etter trøbbelet i sesongopninga sist helg og vann formel 1-løpet i Spielberg i Austerrike. Han leia frå start til mål og vann med 13,7 sekund.

  Hamiltons lagkamerat Valtteri Bottas tok andreplassen. Max Verstappen blei nummer tre. Bottas leier VM-samandraget.

  Formel 1-VM held fram i Ungarn neste helg.

  Lewis Hamilton
  Foto: Leonhard Foeger / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal