NRK Meny
Normal

Drømmen brast for Zuccarello

New York Rangers er ute av kampen om Stanley Cup-trofeet. Nå står en skuffet Mats Zuccarello Aasen uten kontrakt.

HKO-HKN-SPO-74825133

Mats Zuccarello Aaseb (nr. 2 fra høyre) kunne juble for målpoeng også i nattens kamp, men det er en mager trøst når Rangers er ute av NHL-sluttspillet.

Foto: Jared Wickerham / Afp

Artikkelen er flere år gammel.

New York Rangers tapte 3-1 for Boston Bruins i natt. Med 4-1 i kamper til Bruins, er løpet kjørt for Rangers. Det blir ikke noe Stanley Cup-trofé i år heller.

Det var da heller ikke ventet, etter at New York-laget med et nødskrik klarte å kare seg til sluttspillet.

– Kjipt og tungt

Likevel er norske Mats Zuccarello Aasen skuffet.

– Det er skuffende å ryke ut. Vi kom ikke opp på vår standard i denne serien, men det skyldes både oss og dem. Boston var rett og slett bedre enn oss. Det er veldig kjipt og tungt nå, sier Zuccarello til Nettavisen etter tapet.

Nordmannen tegnet seg for en assist i nattens kamp. Med ett mål og sju målgivende, ble han Rangers' nest beste poengplukker i sluttspillet.

Uten kontrakt

Likevel står han altså uten kontrakt, men Rangers sitter å NHL-rettighetene hans.

Zuccarello går med andre ord en spennende vår i møte.

Siste nytt

  • NIF betalte 850.000 for omtale

    Norges Idrettsforbund betalte om lag 850.000 kroner for en avtale med nettsiden nettstedet Around the Rings i forkant av ungdoms-OL, skriver VG. Skribentparet Ed og Sheila Hula hadde som oppgave å skrive om arrangementet.

    – Vurderingen fra NIF var at man ønsket å få mest mulig og best mulig innhold i publikasjonen som leses av hele den olympiske familien, både sponsorer, medlemmer, komiteer og medieselskaper. Derfor valgte man å betale for reise og opphold for å få innholdet, sier Niels Røyne i Norges Idrettsforbund til avisen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal