NRK Meny
Normal

Rallyfører slapp med skrekken

Den belgiske rallyføreren Thierry Neuville og hans kartleser Nicolas Gilsoul slapp med skrekken da de kjørte av veien under torsdagens shakedown i Rally Tyskland.

Thierry Neuville

Thierry Neuville slapp med skrekken da han kjørte ut på shakedown i Tyskland torsdag. Spørsmålet er om bilen hans blir klar til rallyets egentlige start fredag

Foto: THOMAS FREY / Afp

Neuville feilberegnet i en dobbel venstresving på den 4,6 kilometer lange strekningen som var teppehever for VM-runden som innledes fredag. Hyundai-bilen rullet rundt seks ganger før den endte blant vinrankene i en vingård.

Hyundai-mekanikerne må belage seg på en lang natt for å få bilen startklar til 1. etappe fredag.

Jari-Matti Latvala var raskest på fredagens shakedown, mens verdensmester Sebastien Ogier og Andreas Mikkelsen sørget for at det ble tredobbelt Volkswagen-seier. 1,1 sekund skilte mellom de tre. Mads Østberg ble nummer ni.

Siste nytt

 • Danske fotballjenter møtte ikkje

  Spelarane på Damarks kvinnelandslag i fotball møtte heller ikkje i dag på trening, melder Danmarks Radio. Dei nektar å spele før ein økonomisk avtale er på plass.

  Dermed ser det ut til at Damark må trekkje seg VM-kvalifiseringskampar mot Sverige og Kroatia fredag og tysdag.

 • City vann trass to Napoli-straffer

  Manchester City slo Napoli 2-1 i meisterligaen. Raheem Sterling og Gabriel Jesus gav City 2-0 tidleg.

  Så stoppa det opp for engelskmennene. Napoli bomma først på straffe, men Amadou Diawara scora då Napoli fekk ny straffe.

  City har dermed vunne alle sine tre kampar i gruppespelet.

Sendeplan

Kl. Program Kanal