NRK Meny

Radwanska ut av rekka går

Polske Agnieszka Radwanska, som er tredjerangert, vart fredag slått av ikkje-rangerte Ajla Tomljanovic 6-4, 6-4 i tredje runde av Roland Garros-turneringa i tennis i Paris. Radwanska nådde semifinalen både i Australian Open i januar i år og i Wimbledon i fjor. Ho var tapande finalist i Wimbledon i 2012. Dermed er alle tre topprangerte i kvinneklassen slått ut i løpet av dei tre første rundane. Li Na vart slått i første, Serene Williams i andre runde.

Siste nytt

 • Rælingen mot eliteseriespill

  Rælingen, som ble nummer tre i 1. divisjon, slo eliteserielaget Sola hele 30–20 i første kvalifiseringskamp og tok et langt steg mot opprykk. Returkampen i Sola spilles søndag.

  Tonje Nøstvold, Sola
  Foto: Sander Heggheim/NRK
 • Uavgjort i bunnoppgjøret

  Stabæk og Start spilte 1-1 i onsdagens bunnoppgjør i eliteserien. Dermed står begge lagene med fire poeng etter seks serierunder. Ohi Omoijuanfo ga Stabæk ledelsen etter 70 minutter, mens Aron Sigurdarson utlignet for Start.

  Eliteserien 2018. Stabæk-Start. Nadderud Stadion.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Powell ferdig i Sandefjord

  Sandefjord Fotball bekrefter i en pressemelding onsdag kveld at Magnus Powell er ferdig som trener i klubben. Powell begynte i jobben så sent som 16. januar.

  Powell
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal