Radwanska slått ut av 18-åring

Den kroatiske 18-åringen Ana Konjuh sende fjerdeseeda Agnieszka Radwanska ut av US Open i fjerde runde i US Open i tennis. Konjuh vann 6-4, 6-4 og er klar for kvartfinale. Også sjetteseeda Venus Williams er ute, ho tapte 6-4, 4-6, 6-7 for Karolina Pliskova frå Tsjekkia. Serena Williams blei derimot klar for kvartfinale i natt.

Agnieszka Radwanska
Foto: Adam Hunger / Ap

Siste nytt

 • Moan legger opp etter sesongen

  Magnus Moan legger opp etter sesongen, skriver Adresseavisen. – Jeg er fortsatt veldig motivert, og skal uansett fullføre sesongen. Men jeg merker at det er tøft å stå så alene som jeg har gjort utenfor landslaget, sier Moan til avisen.

  Verdenscup ski nordiske grener
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Son strålte for Sør-Korea

  Sør-Koreas største fotballstjerne Son Heung-min satte fart i laget da han ankom asiamesterskapet. Onsdag ble det 2-0-seier over Kina i gruppefinalen. Både Sør-Korea og Kina er videre. Son skaffet laget sitt straffe og slo corneren som endte i 2-0.

  Emirates Soccer AFC Asian Cup South Korea China
  Foto: Hassan Ammar / AP
 • Fire russere utestengt

  Fire russiske bobkjørere ble onsdag utestengt frem til desember 2020, som et resultat av deres deltakelse i den systematisk dopingen under Sotsji-OL i 2014. De fire inkluderer Alexander Zubkov, som bar flagget under åpningsseremonien.

  SPORT-DOPING/RUSSIA-ZUBKOV
  Foto: AI Project / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal