Quintana vinner tempoen

Nairo Quintana fra Colombia vant dagens bakketempo i Giro d'Italia og økte med det sin ledelse i sammendraget. Med bare to etapper igjen, der en er helt flat, ligger alt til rette for sammenlagtseier for Quintana. Italienske Fabio Aru og colombianske Rigoberto Uran Uran fulgte på plassene bak.

Siste nytt

 • Opseth klar for Sarpsborg

  Kristian Fardal Opseth har signert en toårskontrakt med Sarpsborg 08 og vender dermed hjem til norsk fotball.

  Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag.

  Opseth returnerer til Norge etter at fotballkarrieren de siste årene har ført han til Tyrkia, Australia og India.

  – Jeg føler jeg er en goalgetter: En god avslutter som er god i boks og pleier å være på rett plass til rett tid. Jeg kommer hit for å bidra så mye som mulig og score så mye jeg kan, sier Opseth.

  Eliteserien fotball 2018, Bodø/Glimt - Vålerenga (1-1)
  Foto: Mats Torbergsen / NTB
 • Debutanten med Niskanen-stikk

  Det norske laget på onsdagens 15 km fristil intervallstart består som ventet av Sjur Røthe, Hans Christer Holund, Simen Hegstad Krüger og Harald Østberg Amundsen, samt tittelforsvarer Martin Johnrsrud Sundby.

  VM-debutant Amundsen fortalte på tirsdagens pressekonferanse at han allere har ristet av seg debutantnervene. Og da finske Iltalehti ville vite hva han mente om mulightene til den finske superstjernen Iivo Niskanen, viste han at han ikke frykter folk på grunn av navnet.

  – Han så fryktelig stiv ut på skøytedelen på skibytte (lørdag). Han har gått fort før på en 15 km, men den skøyteformen han viste på skibytte her om dagen tror jeg ikke holder til det helt store for hans del, sa Amundsen.

  Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo står over for å samle krefter fram mot fredagens stafett og søndagens 50 km klassisk fellesstart.

  GHx7Ka9iLBU
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Storbritannia vil arrangere hele EM

  Storbritannias statsminister Boris Johnson har bekreftet at hvis det er nødvendig, så kan Storbritannia arrangere hele EM. Det skriver Sky Sports. Etter planen skal det spilles i 12 forskjellige land, men det har blitt sådd tvil rundt formatet ettersom koronaviruset fortsatt herjer i flere av landene.

  Det skal nå være samtaler mellom ministere og UEFA for å finne en god løsning for sommerens mesterskap. Det skal arrangeres fra 11. juni til 11. juli.

  Landene, eller byene, som i utgangspunktet deler på mesterskapet er Amsterdam (Nederland), Baku (Aserbajdsjan), Bilbao (Spania), Bucharesti (Romania), Budapest (Ungarn), København (Danmark), Dublin (Irland), Glasgow (Skottland), London (England), München (Tyskland), Roma (Italia) og Sant Petersburg (Russland).

  I tillegg til at de vil ta ansvar for kommende EM, har også den britiske regjeringen støttet å søke om å arrangere fotball-VM i 2030.

  Jadon Sancho
  Foto: Glyn Kirk / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal