NRK Meny
Normal

Publikum svikter ikke

Selv om de stjernene uteblir fra årets Bislett Games, ser det ikke ut til at også publikum svikter. Nå forventes det fullsatt på Bislett Stadion.

Bislett Games
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

- Vi har solgt hele 12.000 billetter til årets stevne, forteller en stolt dag leder i Bislett Alliansen, Tom Fremstad. Nå ser han meget positivt på helgens arrangement, og satser på et fullsatt stadion når festlighetene åpner på fredag.

- Hva er vel bedre enn å kunne nyte så mange stjerner på Bislett? spør Fremstad seg, og krysser fingrene for at værgudene fortsetter å sende finvær til hovedstaden.

Fortsatt billetter

Men selv om arrangøren er storfornøyd med salget så langt, og forventer et fullpakket anlegg, understreker han at håpet om billett på ingen måte er ute. Fortsatt gjenstår det over 3.000 billetter, og Fremstad ber folk som kan tenke seg billett om ikke å la seg skremme av det gode salget som har vært.

- Vi har fortsatt ca 3500 billetter igjen, så folk må ikke være redde for å be om billetter. Det siste vi vil er at folk tror håpet om billett er ute, og ikke en gang prøve å skaffe seg inngang, understreker Fremstad.

Siste nytt

 • Han kan smile for siste plassen

  FC København slo AGF 4-1 og tok Danmarks siste plass i kvalifiseringa til europaligaen neste sesong.

  Ståle Solbakkens klubb redda dermed årets sesong frå nærmast katastrofe, og kan framleis skryte av å ha vore i europa-kvalifisering kvart år sidan 2001.

  Ståle Solbakken
  Foto: Anders Kjærbye / NTB scanpix
 • Chris Froome vann og leiar

  Chris Froome stakk åtte mil før mål og vann dagens fjelletappe i Giro d'Italia med tre minutts margin. Han overtok også leiartrøya frå Simon Yates som kollapsa totalt.

  Froome leier no med 40 sekund på Tom Dumoulin som no er nr 2.

  Rittet blir avslutta søndag.

  Chris Froome
  Foto: LUK BENIES / AFP
 • Ruud møter Jordan Thompson

  Casper Ruud skal møte australske Jordan Thompson (24) i første runde i Roland Garros-turneringa i tennis. Thompson er rangert som nummer 85 i verda. Kampen går måndag eller tysdag.

  Casper Ruud
  Foto: Vincent Thian / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppserien: Superhelg
Toppserien fotball kvinner: Røa - Arna-Bjørnar
Toppserien: Røa - Arna-Bjørnar
Toppserien: Superhelg
Toppserien: Kolbotn - Klepp
Toppserien fotball kvinner: Kolbotn - Klepp
4-4-2 med Schau og Aune
Toppserien: Superhelg
Toppserien: Stabæk - Sandviken
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune