Publikum svikter ikke

Selv om de stjernene uteblir fra årets Bislett Games, ser det ikke ut til at også publikum svikter. Nå forventes det fullsatt på Bislett Stadion.

Bislett Games
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

- Vi har solgt hele 12.000 billetter til årets stevne, forteller en stolt dag leder i Bislett Alliansen, Tom Fremstad. Nå ser han meget positivt på helgens arrangement, og satser på et fullsatt stadion når festlighetene åpner på fredag.

- Hva er vel bedre enn å kunne nyte så mange stjerner på Bislett? spør Fremstad seg, og krysser fingrene for at værgudene fortsetter å sende finvær til hovedstaden.

Fortsatt billetter

Men selv om arrangøren er storfornøyd med salget så langt, og forventer et fullpakket anlegg, understreker han at håpet om billett på ingen måte er ute. Fortsatt gjenstår det over 3.000 billetter, og Fremstad ber folk som kan tenke seg billett om ikke å la seg skremme av det gode salget som har vært.

- Vi har fortsatt ca 3500 billetter igjen, så folk må ikke være redde for å be om billetter. Det siste vi vil er at folk tror håpet om billett er ute, og ikke en gang prøve å skaffe seg inngang, understreker Fremstad.

Siste nytt

 • Kroatia klar for EM-semifinale

  Kroatia er klar for semifinale i håndball-EM før de to siste kampene i hovedrunden. Lørdagens 25-24-seier over Tyskland sørget for det. Kroatia og Spania topper tabellen i gruppe I med full pott, seks poeng hver. De er fire foran de nærmeste rivalene, og ettersom kroatene har slått alle de tre lagene som teoretisk kan innhente dem er laget allerede klart for semifinale. (NTB)

  Austria Handball European Championship
  Foto: Ronald Zak / AP
 • Hayden senket Chelsea på overtid

  Isaac Haydens scoring i fjerde overtidsminutt ga Newcastle 1-0-seier over Chelsea i Premier League lørdag og løsnet gjestenes grep om 4.-plassen.

  Tottenham avga poeng mot Watford tidligere lørdag, mens Manchester United møter tilsynelatende ustoppelige Liverpool søndag.

  Chelsea øynet dermed en mulighet til å stramme grepet om plasseringen som gir mesterligaspill. Frank Lampards menn maktet imidlertid aldri å bryte ned et hardt kjempende hjemmelag, og i stedet forsvant også det ene poenget da Hayden scoret 20 sekunder før tilleggstiden var ute.(NTB)

  Premier League - Newcastle United v Chelsea
  Foto: Lee Smith / Reuters
 • Vant sprintgull i ungdoms-OL

  Nikolai Holmboe tok en klar seier i mennenes langrenssprint i fri teknikk i ungdoms-OL i Lausanne lørdag. Sprint var den første langrennsøvelsen i lekene.

  17-åringen fra Bærums Verk og Hauger seiret foran svenskene Edvin Anger og Albin Åström. Han var best også i kvalifiseringen. Der var tvillingbroren Aleksander Holmboe nest best, men han nådde ikke opp i finalen og endte på sjetteplass.

  Nikolai Holmboe
  Foto: Joel Marklund for OIS / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal