NRK Meny
Normal

Publikum svikter ikke

Selv om de stjernene uteblir fra årets Bislett Games, ser det ikke ut til at også publikum svikter. Nå forventes det fullsatt på Bislett Stadion.

Bislett Games
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

- Vi har solgt hele 12.000 billetter til årets stevne, forteller en stolt dag leder i Bislett Alliansen, Tom Fremstad. Nå ser han meget positivt på helgens arrangement, og satser på et fullsatt stadion når festlighetene åpner på fredag.

- Hva er vel bedre enn å kunne nyte så mange stjerner på Bislett? spør Fremstad seg, og krysser fingrene for at værgudene fortsetter å sende finvær til hovedstaden.

Fortsatt billetter

Men selv om arrangøren er storfornøyd med salget så langt, og forventer et fullpakket anlegg, understreker han at håpet om billett på ingen måte er ute. Fortsatt gjenstår det over 3.000 billetter, og Fremstad ber folk som kan tenke seg billett om ikke å la seg skremme av det gode salget som har vært.

- Vi har fortsatt ca 3500 billetter igjen, så folk må ikke være redde for å be om billetter. Det siste vi vil er at folk tror håpet om billett er ute, og ikke en gang prøve å skaffe seg inngang, understreker Fremstad.

Siste nytt

 • Bale sendte Real Madrid til finalen

  Gareth Bale ble matchvinner da Real Madrid tok seg til finalen i VM for klubblag. Romarinho ga Al-Jazira ledelsen 1–0 i 1. omgang, men spanjolene snudde kampen.

  Først fra Cristiano Ronaldo etter 53 minutter, og etter 81 minutter avgjorde Bale kampen.

  Gareth Bale
  Foto: Giuseppe Cacace / AFP
 • Hvas et tidel unna finale

  Tomoe Zenimoto Hvas svømte inn til 50,85 på 100 meter butterfly i EM-semifinalen onsdag kveld.

  Tiden holdt til en sjetteplass, og da ble det ikke EM-finaleplass på nordmannen.

 • Bjørnsen røk ut i semifinalen

  Susann Bjørnsen hadde 9. raskeste tid i semifinalen på 50 meter bryst, og røk dermed ut med minst mulige margin. Hun svømte inn til 30.20, og det holdt ikke til finaleplass.

  Hun var tre hundredeler bak åttendeplassen, som hadde gitt plass i finalen.

  Susann Bjørnsen
  Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM håndball kvinner: Kvartfinale Norge - Russland
VM håndball kvinner: Kvartfinale Norge - Russland
VM håndball kvinner: Kvartfinale Norge - Russland
VM håndball kvinner: Kvartfinale Norge - Russland