PSG-sjefen siktet i korrupsjonssak

PSG-president Nasser Al-Khelaifi er siktet for medvirkning til korrupsjon, skriver påtalemyndigheten i Sveits i en pressemelding.

I tillegg er tidligere generalsekretær i Fifa, Jerôme Valcke og en tredje forretningsmann siktet.

Valcke skal blant annet ha mottatt bestikkelser og forfalsket dokumenter i forbindelse med salg av TV-rettigheter til fotball-VM i perioden 2018-2030.

Al-Khelaifi og den tredje mannen skal ha oppfordret til å drive økonomisk kriminaltitet.

Al-Khelaifi er styreleder i beIN Media group og sitter i styret til det europeiske fotballforbundet (Uefa)

Ligue 1 - Stade Rennes v Paris St Germain
Foto: Stephane Mahe / Reuters

Siste nytt

 • Eliteseriestart utsatt igjen

  Forbudet mot idrettsarrangementer til 15. juni betyr at Norges Fotballforbunds planer for sesongstart i norsk toppfotball må utsettes igjen.

  Kulturminister Abid Raja (V) opplyste tirsdag at regjeringens tiltak for å hindre videre smitte av koronaviruset forlenges inn i juni. Folk skal holde minst to meters avstand til hverandre og ikke samles i grupper på flere enn fem.

  – Det finnes en rekke scenarioer nede på tegnebrettet hos oss, men de avhenger helt av hvor lenge denne krisen varer og hvilke muligheter vi har på de gjenstående dagene i 2020, sa NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt til NTB mandag.

  Eliteserien fotball 2019: Rosenborg - Ranheim (3-2).
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Bislett Games utsatt

  Bislett Games, som skulle vært arrangert 11. juni 2020, blir utsatt eller avlyst.

  – Vi jobber nå med alternative kalendere. Det jobbes også med alternative formater. Over påske kommer Diamond League ut med en pressemelding hvor man har noe å melde. Det samme gjør vi fra Bislett, sier stevneleder Steinar Hoen til NRK.

  Han sier han støtter tiltakene som regjeringen har gjort, og vil jobbe med å finne en løsning for å arrangere et Bislett Games, i ett eller annet format, senere.

  Bislett Games 2019
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Klæbo vil bytte landslag

  Johannes Høsflot Klæbo (23) ønsker seg tilbake på sprintlandslaget. – Dette er en beslutning jeg gjør basert på lyst og glede, ikke noe misnøye, fordi jeg tror dette vil være riktig som basis for å realisere de målsettinger jeg har, sier Klæbo i en pressemelding. Her sier han også at han ikke misfornøyd med utviklingen på distanse, men at han gjerne skulle ha «vært noen hakk høyere oppe» i distansecupen med tanke på sammenlagtseieren. «Manglende stabilitet har gjort dette vanskelig», heter det i pressemeldingen.

  Klæbo
  Foto: Vidar Ruud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal