NRK Meny
Normal

Profilert eliteseriespiller hentet av politiet på julebord

Eliteserieklubben i håndball bekrefter at en av deres spillere ble hentet av politiet på spillernes julebord. – Aner ikke hva du snakker om, svarer spilleren.

Spilleren skal ha blitt bedt om å forlate festen - uten å følge anmodningene.

Til slutt ble politiet kontaktet. De tok med seg spilleren bort fra festlokalet. Det bekrefter også politiet overfor NRK.

– Politiet var der og fjernet en litt kranglete gjest som ikke ville forlate selskapet frivillig, sier operasjonslederen i det aktuelle politidistriktet.

NRK har også vært i kontakt med den aktuelle spilleren som benekter saken og sier han ikke kjenner til at det har oppstått noen episode.

– Det stemmer at vi hadde julebord og at vi var ute og spiste og koste oss. Men ellers aner jeg ikke hvar du snakker om, sier han når NRK konfronterer ham med episoden.

Klubben bekrefter

Det er stikk i strid med hva klubben sier. Både trener og nestleder i styret i klubben bekrefter at de kjenner til saken.

– Hendelsen er uforenlig med våre verdier i klubben. Akkurat nå sitter vi med det jeg vil kalle masse rykter. Vi tar ikke stilling til hva konsekvenser episoden vil få før vi sitter med alle fakta på bordet, sier styrets nestleder.

NRK vet at klubben har opprettet en intern sak, og at ledelsen trolig vil komme med en avklaring tirsdag.

Det er derfor foreløpig uklart om hendelsen vil få noen konsekvenser for spillerens fremtid i klubben.

Da NRK snakket med klubbens trener like før klokken 16 mandag ettermiddag, hadde han nettopp fått vite om episoden.

– Skal jeg være helt ærlig med deg, så fikk jeg vite om dette for én time siden, så jeg kan ikke si så mye akkurat nå, sier han.

Siste nytt

 • Hauger mester i Tyskland

  Motorsport-talentet Dennis Hauger (14) vant søndag det tyske mesterskapet i gokart. Han er den yngste vinneren gjennom tidene i mesterskapet som er går for å være det tøffeste og største i verden med fører fra et 20-talls nasjoner. Hauger er nå ferdig med gokart og tar steget opp til formelbil neste år.

  Dennis Hauger
  Foto: CRG
 • Rooney-scoring i nytt Everton-tap

  Wayne Rooney scoret søndag karrierens 12. Premier League-mål mot Arsenal, men Everton ble likevel sendt under nedrykksstreken med 2-5-tap på Goodison Park. Arsenal er på sin side oppe på 16 poeng, ni poeng bak serieleder Manchester City.

  Wayne Rooney
  Foto: Oli Scarff / AFP
 • Kirkevold forlenget målrekorden

  Pål Alexander Kirkevold bøtter inn mål i den danske superligaen. Søndag scoret Hobro-spissen i sin tiende kamp på rad i 4-0-seieren over Nordsjælland, skriver NTB. Den forrige rekorden var mål i åtte kamper på rad.

  Kirkevold
  Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
Sportsrevyen
4-4-2 Eliteserien fotball: Brann - Rosenborg