Profilert eliteseriespiller hentet av politiet på julebord

Eliteserieklubben i håndball bekrefter at en av deres spillere ble hentet av politiet på spillernes julebord. – Aner ikke hva du snakker om, svarer spilleren.

Spilleren skal ha blitt bedt om å forlate festen - uten å følge anmodningene.

Til slutt ble politiet kontaktet. De tok med seg spilleren bort fra festlokalet. Det bekrefter også politiet overfor NRK.

– Politiet var der og fjernet en litt kranglete gjest som ikke ville forlate selskapet frivillig, sier operasjonslederen i det aktuelle politidistriktet.

NRK har også vært i kontakt med den aktuelle spilleren som benekter saken og sier han ikke kjenner til at det har oppstått noen episode.

– Det stemmer at vi hadde julebord og at vi var ute og spiste og koste oss. Men ellers aner jeg ikke hvar du snakker om, sier han når NRK konfronterer ham med episoden.

Klubben bekrefter

Det er stikk i strid med hva klubben sier. Både trener og nestleder i styret i klubben bekrefter at de kjenner til saken.

– Hendelsen er uforenlig med våre verdier i klubben. Akkurat nå sitter vi med det jeg vil kalle masse rykter. Vi tar ikke stilling til hva konsekvenser episoden vil få før vi sitter med alle fakta på bordet, sier styrets nestleder.

NRK vet at klubben har opprettet en intern sak, og at ledelsen trolig vil komme med en avklaring tirsdag.

Det er derfor foreløpig uklart om hendelsen vil få noen konsekvenser for spillerens fremtid i klubben.

Da NRK snakket med klubbens trener like før klokken 16 mandag ettermiddag, hadde han nettopp fått vite om episoden.

– Skal jeg være helt ærlig med deg, så fikk jeg vite om dette for én time siden, så jeg kan ikke si så mye akkurat nå, sier han.

Siste nytt

 • VM i hurtig- og lynsjakk til Moskva

  Romjulens VM i hurtig- og lynsjakk skal spilles i Moskva, opplyser det internasjonale sjakkforbundet (FIDE).

  Det er andre år på rad at mesterskapet spilles i Russland.

  Saudi-Arabias konge, Salman bin Abdul Aziz Al-Saud, kjøpte retten til å arrangere VM fra 2017 til 2019, men mesterskapet er blitt flyttet til et annet land fordi ikke alle spillerne slapp inn i Saudi-Arabia.

  Magnus Carlsen var blant dem som sa han ikke ville spille VM dersom ikke alle spillerne fikk delta. Nå er det imidlertid klart at han stiller til start fra 26.-30. desember.

  Magnus Carlsen
  Foto: Jørund Wessel Carlsen / NRK
 • Sociedad-økt uten Ødegaard

  Martin Ødegaard trente ikke med Real Sociedad mandag. Det er vel tre uker siden han fikk en smell i foten i en kamp mot Celta Vigo. Det gjenstår nå fire økter før Real Madrid-kampen. Ødegaards mulige «retur» til Bernabeu-stadion er en snakkis også i Spania.

  Ødegaard
  Foto: Ander Gillenea / AFP
 • Russland-dom i desember

  Verdens antidopingbyrå (WADA) sier at de klare til å komme med en dom i neste måned hvorvidt Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale eller ikke. Russland risikerer å bli utestengt fra OL i Tokyo i 2020, og de kan også bli nektet å være arrangør for store internasjonale mesterskap og konkurranser.

  SPORT-DOPING/WADA
  Foto: DENIS BALIBOUSE / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal