NRK Meny
Normal

Profilert eliteseriespiller hentet av politiet på julebord

Eliteserieklubben i håndball bekrefter at en av deres spillere ble hentet av politiet på spillernes julebord. – Aner ikke hva du snakker om, svarer spilleren.

Spilleren skal ha blitt bedt om å forlate festen - uten å følge anmodningene.

Til slutt ble politiet kontaktet. De tok med seg spilleren bort fra festlokalet. Det bekrefter også politiet overfor NRK.

– Politiet var der og fjernet en litt kranglete gjest som ikke ville forlate selskapet frivillig, sier operasjonslederen i det aktuelle politidistriktet.

NRK har også vært i kontakt med den aktuelle spilleren som benekter saken og sier han ikke kjenner til at det har oppstått noen episode.

– Det stemmer at vi hadde julebord og at vi var ute og spiste og koste oss. Men ellers aner jeg ikke hvar du snakker om, sier han når NRK konfronterer ham med episoden.

Klubben bekrefter

Det er stikk i strid med hva klubben sier. Både trener og nestleder i styret i klubben bekrefter at de kjenner til saken.

– Hendelsen er uforenlig med våre verdier i klubben. Akkurat nå sitter vi med det jeg vil kalle masse rykter. Vi tar ikke stilling til hva konsekvenser episoden vil få før vi sitter med alle fakta på bordet, sier styrets nestleder.

NRK vet at klubben har opprettet en intern sak, og at ledelsen trolig vil komme med en avklaring tirsdag.

Det er derfor foreløpig uklart om hendelsen vil få noen konsekvenser for spillerens fremtid i klubben.

Da NRK snakket med klubbens trener like før klokken 16 mandag ettermiddag, hadde han nettopp fått vite om episoden.

– Skal jeg være helt ærlig med deg, så fikk jeg vite om dette for én time siden, så jeg kan ikke si så mye akkurat nå, sier han.

Siste nytt

 • Fortsatt kritisk for supporter

  Liverpool-supporteren som ble slått ned i supporterbråket før tirsdagens semifinale i mesterligaen mot Roma er fortsatt kritisk skadd. Den 53 år gamle mannen kjemper for sitt liv, skriver AFP.

  Britain Soccer Champions League
  Foto: Dave Thompson / AP
 • Skjelbred tilbake etter skade

  Per Ciljan Skjelbred er meldt skadefri og kampklar til Hertha Berlins bundesligamøte med Augsburg lørdag. Skjelbred har slitt med en skade i leggen.

  Per Ciljan Skjelbred
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Cramer fortsetter i Russland

  Markus Cramer fortsetter som trener for det russiske langrennslandslaget, melder nyhetsbyrået Tass. Tyskeren har signert en avtale som strekker seg til OL i 2022.

  – Han har gjort en strålende jobb, sier Jelena Välbe til Tass.

  Markus Cramer
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Ranheim - Brann og Stabæk - Start
Mesterligaen: Semifinale Bayern München - Real Madrid