Pressekonferanse om doping-razzia

Oppsummert

 • 15.00: Pressekonferanse i Innsbruck i Tirol. Med talsperson for det føderale kriminalpolitiet og påtalemyndigheten i Innsbruck.
 • Østerriksk politi bekrefter

  I en pressemelding skriver østerriksk politi at ni personer ble arrestert onsdag morgen i en koordinert aksjon. Seksten husransakelser skal ha blitt utført. Arrestasjonene skal være et ledd av undersøkelser som har vært gjort over flere måneder.

 • Løfshus overrasket

  Det norske landslaget reagerte på razzia-meldingen med stor overraskelse.

  – Jeg trodde virkelig vi hadde kommet litt lengre i 2019. Det er bare trist og leit. Jeg får en veldig vond følelse inni meg på vegne av vi som er her og ikke jukser, sier landslagssjef Vidar Løfshus til NRK.

Niklas Dyrhaug klønet det til for seg selv.

Siste nytt

 • Liverpool mot Monterrey

  Meksikanske Monterrey blir Liverpools semifinale-mostandar i klubb-VM i Qatar. I kvartfinalen i dag slo dei heimelaget Al-Sadd 3-2.

  I den andre semifinale skal søramerikanske Flamengo møte Al Hilal frå Saudi-Arabia. Al Hilal slo tunisiske Esperance 1-0 i kvartfinalen.

  Liverpool og Flamengo hadde walkover fram til semifinalen.

  Flamengo - Al Hilal går 17. desember, Liverpool - Monterrey dagen etter. Finalen går 21. desember.

  Monterrey feirer semi
  Foto: Ibraheem Al Omari / Reuters
 • Moe Wold skal til Spania

  LSK-kaptein Ingrid Moe Wold forlater klubben hun har spilt for i ti år til fordel for en spansk klubb. Hvilken spansk klubb det skal være snakk om ønsker hun ikke å kommentere ennå. – Jeg håper at jeg kan utvikle meg på det, sier hun til LSK.

  Toppserien 2018
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Leicester tapte viktige poeng

  Leicester fikk det ikke helt til å stemme i dagens kamp mot Norwich. Med uavgjort 1-1 tok den åtte kamper lange seiersrekken slutt her. Det betyr også at Liverpool nå har fått en ledelse på 10 poeng til «The Foxes». Også Chelsea misset viktige poeng i dagens kamp mot Bournemouth. Joshua Kings lag vant 1-0 på bortebane etter en VAR-avgjørelse. Dermed ligger Chelsea på en foreløpig fjerdeplass på tabellen i den engelske serien, 20 poeng bak serieleder Liverpool som forlenget sin rekke uten tap ytteligere med 2-0 over Watford. De røde er nå ubeseiret i 34 ligakamper.

  Premier League - Leicester City v Norwich City
  Foto: Andrew Boyers / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal