NRK Meny
Normal

Thor Hushovd får ny arbeidsgiver

– Nå har jeg en trygg jobb å gå, sa en sliten Hushovd.

Thor Hushovd

Thor Hushovd har totalt ti etappeseire fra Tour de France, og har i alle årene fra 2003 til 2011 vært blant de fem beste i poengkonkurransen. Hushovd opplyste i juni at han hadde bestemt seg for å legge opp etter 2014-sesongen.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

En lang og suksessfull sykkelkarriere for Hushovd går mot slutten. Grimstad-syklisten har fått mange interessante tilbud som han har vurdert.

Hushovd og Riseth

På pressekonferansen ble det klart at Hushovd i løpet av de to neste årene vil ha oppdrag for Rema 1000, der han blant annet skal på en sykkeltur for å promotere matvarekjeden.

Foto: Skjermdump

Under en pressekonferanse i dag fortalte han at han i de neste to årene vil jobbe for matvarekjeden Rema 1000 der han skal utvikle sunne matvareprodukter.

– Nå har jeg en trygg jobb å gå til, og det er jeg glad for sa en sliten Hushovd til de fremmøtte journalistene.

Thor Hushovd klarte ikke å vinne den siste etappen av Arctic Race of Norway, men den norske proffsyklisten fikk likevel en hyllest fra Norges statsminister Erna Solberg etter etappen søndag.

– Du er kjent for å være et menneske som tar deg tid til folk rundt deg, og kjent for å være en eminent ambassadør for sykkelsporten. Du har ikke bare satt Norge på sykkelkartet, men du har tatt sykkelsporten til Norge, sa Solberg på scenen etter medaljeseremonien i Tromsø.

Hushovd legger opp som profesjonell syklist etter VM i september, og det var hans siste opptreden som syklist i et etapperitt søndag.

– Jeg vil takke deg for alt du har gjort for sykkelsporten og for Norge. Jeg er sikker på at du også i årene framover kommer til å være en god ambassadør for norsk sykkelsport, fortsatte Solberg.

NRK/NTB

Siste nytt

 • Subasic gir seg på landslaget

  Danijel Subasic blir den tredje kroaten som gir seg på landslaget etter årets VM-suksess, hvor det ble finaletap for Frankrike. Keeperen ender på 44 landskamper for Kroatia. Fra før har Vedran Corluka og Mario Mandzukic også gitt seg.

  Danijel Subasic
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Konradsen tilbake til Glimt

  Morten Ågnes Konradsen går fra Rosenborg til Bodø/Glimt, melder RBK.no. Anders Konradsens yngre bror kom til Rosenborg i fjor sommer og returnerer til klubben han kom fra. Midtbanespilleren har fått med seg elleve kamper for RBK.

  Morten Konradsen
  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 • Cavendish ikke til Arctic Race

  Tidligere verdensmester Mark Cavendish stiller likevel ikke til start i årets utgave av sykkelrittet Arctic Race of Norway torsdag.

  Mandag kunngjorde Arctic Race at Cavendish skulle delta, men onsdag kom kontrabeskjeden fra Team Dimension Data.

  Heller ikke Edvald Boasson Hagen stiller opp.

  CYCLING-DUBAI-TOUR
  Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: Skyting med silhuettpistol, menn
NM-veka: Skyting silhuettpistol, menn
NM-veka: X trial, finale for menn
NM-veka: X trial
NM-veka: X-trail og judo
NM-veka: Judo, individuelle finaler
NM-veka: Judo
NM-veka: NM-kveld
NM-veka: Kveldsmagasin
Doping Documentary: IOC og det russiske dopingkomplottet