NRK Meny
Pressekonferanse med Ronny Deila

Pressekonferanse med Ronny Deila

Oppsummert

 • Klokka 17:00 avholder Ronny Deila en pressekonferanse i forkant av returoppgjøret mot Legia Warsawa. Du kan følge den på denne siden.
 • Klokka 20:00 vil Henning Berg avholde en pressekonferanse, også den kan du se på NRK.no
 • – Vi tar ut laget

  – Vi ser spillerne hver dag på trening, og jeg vet hvordan jeg skal spille og tar ut laget etter det. Noe mer er det vel ikke så si om det, sa Ronny Deila om kritikken som kom etter tapet mot Legia forrige uke.

 • – Jeg er ikke Messias

  – Jeg har bare vært her i seks uker. Jeg er ikke Messias, men jeg skal jobbe hardt hele tiden med laget og teamet mitt, og jeg vet at vi vil lykkes til slutt, sa Deila som samtidig innrømte at det var tung læring forrige uke.

 • Håper på en god kveld

  – Sånn er det å være fotballspiller. Det er alltid noe positivt i det negative. Vi har brukt uken på å få mye energi inn i laget. Det var det mest skuffende, mangelen på energi, sa Deila.

  – Kan vi klare å snu dette vil det bli en av de beste kveldene i livet, sa han.

 • Må bedre prestasjonen

  – Må ikke forandre for mye, men prestasjonen må være mye bedre, sa Ronny Deila til de fremmøtte journalistene på pressekonferansen før Legia-kampen.

  – Det er to ting vi må forbedre. Det ene er forsvaret, og vi kan ikke gi bort ballen i farlige områder, slik vi gjorde forrige kamp.

 • – Større press

  – Det er ingen stor forskjell på Ronny Deila her og da jeg hadde ham i Strømsgodset. Det er en større klubb og mer press her, men han er den samme og har de samme ideene, sa Stefan Johansen på pressekonferansen før mesterligakvalifiseringen mot Legia.

Siste nytt

 • Tror Zlatan er tilbake før nyttår

  Zlatan Ibrahimovic er fortsatt under opptrening i Manchester United etter fjorårets skade, men manager José Mourinho mener svensken nærmer seg et comeback. – Han er ikke tilbake neste uke eller om et par uker, men tror jeg han er tilbake i løpet av 2017? Ja. Men det er bare en følelse, sier Mourinho på pressekonferansen før helgens kamp.

  SOCCER-ENGLAND-BOU-MUN/
  Foto: Hannah McKay / Reuters
 • Fransk proffrytter omkom

  Proffsyklisten Mathieu Riebel (20) mistet livet da han kolliderte med en ambulanse under et etapperitt i Tour de Nouvelle-Caledonie fredag, melder NTB. Ulykken skjedde i en bratt utforkjøring, i høy hastighet.

  Ribel døde momentant.

 • Rønning inn i utøverkommisjon

  Eldar Rønning (35) er valgt til medlem i Den europeiske olympiske komités (EOC) utøverkommisjon. Det ble klart under EOCs utøverforum i Monte Carlo fredag. I en pressemelding sier den tidligere langrennsløperen at han vil rette et spesielt fokus mot studier i kombinasjon med idrett.

  Eldar Rønning
  Foto: Kjartan Haugen / Norges Idrettsforbund

Sendeplan

Kl. Program Kanal