Premier League-nei til VAR

Klubbane i Premier League avviste i dag å bruke VAR-teknologi neste sesong, melder BBC. Dei vil sjå erfaringane frå mellom anna VM først.

Men PL ønskjer å halde fram med å samle erfaringar frå VAR i ligacupen og FA-cupen.

VAR
Foto: CARL RECINE / Reuters

Siste nytt

 • Svendsen gjør Odd-comeback

  Sander Svendsen skal igjen spille for Odd på utlån. Han leies ut fra danske OB fram til 17. august.

  Det opplyste skiensklubben på en pressekonferanse mandag. Svendsen spilte også for Odd i 2019, den gang på utlån fra Hammarby.

  Eliteserien fotball 2019: Odd - Ranheim (1-0).
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
 • PSG-stjerne kritisk til ny liga

  Som den første toppspilleren i fotballen uttaler Ander Herrera seg om den nyopprettede superligaen. Og han er ikke begeistret.

  Paris Saint-Germains midtbanemann har publisert et Twitter-innlegg der han lufter sine tanker om at tolv europeiske storklubber bryter ut av Uefa for å starte sin egen, pengestinne liga.

  – Jeg forelsket meg i moderne fotball, fansens fotball, med en drøm om å se laget i mitt hjerte spille mot de største. Om denne europeiske superligaen blir en realitet, er de drømmene over, skriver Herrera.

  Ander Herrera (t.v.).
  Foto: Benoit Tessier / Reuters
 • Minst to franske plasser

  Det ligger an til at minst to franske lag vil være med i den europeiske superligaen i fotball hver sesong, skriver nyhetsbyrået AFP.

  Planene om en utbryterliga med europeiske toppklubber ble kunngjort natt til mandag, og enn så lenge er tolv av 15 faste medlemmer i ligaen klare.

  Seks av disse kommer fra England, tre fra Italia og tre fra Spania. En kilde tett på prosessen opplyser til AFP at det trolig vil være minst to plasser til franske klubber hver sesong.

  Hvilke klubber som er aktuelle, eller hvordan de skal pekes ut, er ikke kjent.

  France Soccer League One
  Foto: Francois Mori / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal