Hopp til innhold

Premier League-kamp stoppet av ukjent drone

Premier League-oppgjøret mellom Brentford Wolverhampton ble stoppet på grunn av en ukjent drone som fløy over stadion.

Dronen skal ha forsvunnet fra stadion, men spillerne har fortsatt ikke kommet ut på banen i skrivende stund.

Det stod 0-0 mellom lagene før kampen ble avbrutt.

Premier League - Brentford v Wolverhampton Wanderers
Foto: HANNAH MCKAY / Reuters

Siste nytt

 • Carlsen slo tilbake etter tabbe og tap

  Magnus Carlsen tapte fredagens første parti i Champions Chess-turneringen etter en kjempetabbe, men slo tilbake og vant to av de tre neste.

  Carlsen kom skjevt ut mot Rameshbabu Praggnanandhaa i dagens første parti. Inderen fikk et stort overtak, men verdensmesteren hadde utlignet det og så ut til å ha sikret remis med svarte brikker da han med dårlig tid gjorde et grovt feiltrekk med springeren. Det var bare å gi opp partiet etter 41 trekk.

  Han viste ingen nåde mot amerikanske Sam Shankland i dagens siste parti. Det ble vunnet etter 41 trekk, og med 15 av 24 mulige poeng er Carlsen i tetsjiktet etter to dager. Wei Yi fra Kina leder fortsatt med 18.

  Dermed ligger han fortsatt godt an vel halvveis i grunnspillet i onlineturneringen. De åtte beste tar seg videre til kvartfinale.

  Dubai World Chess Championship
  Foto: Jon Gambrell / AP
 • Rally Portugal: Mikkelsen leder WRC2

  Andreas Mikkelsen leder WRC2-klassen i Rally Portugal etter fredagens prøver. Han overtok ledelsen da Teemu Suninen punkterte.

  Finnen tapte nesten et minutt på punkteringen. Mikkelsen leder klassen med 40,9 sekunder, selv om han slet med bilen.

  World Rally Championship - Rally Finland
  Foto: LEHTIKUVA / Reuters
 • Hauger med skuffende Barcelona-kvalifisering

  Dennis Hauger måtte nøye seg med 14.-plass i kvalifiseringen til helgens Formel 2-runde i Barcelona. Det gir dårlig startposisjon i helgens løp.

  En kort stund så det ut til at han skulle få den viktige 10.-plassen med minste margin, men helt på tampen ble tiden hans slått av ytterligere fire biler.

  – Jeg er selvfølgelig skuffet. Jeg hadde forventninger om å kvale en god del høyere opp i feltet. Det er sikkert litt tid å hente på selve kjøringen, men jeg har ikke svar på den store tidsforskjellen, sa Hauger i en uttalelse. Han var 0,769 sekund bak bestetiden.

  Føreren på 10.-plass får starte først i lørdagens sprintløp. Da snus rekkefølgen for de ti beste på hodet. I søndagens hovedløp starter bilene i rekkefølgen fra kvalifiseringen. For Haugers del blir det 14. startposisjon i begge helgens løp.

  – Vi skal jobbe utover kvelden med ingeniørene, analysere nøye det som skjedde i kvalifiseringen og prøve å finne best mulig kompromiss for morgendagens løp, sier han.

  Red Bull cliff diving Oslo
  Foto: Annika Byrde / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste