Portugal med sensasjonsseier i EM

I åpningskampen i Norge sin gruppe ble det et sjokkresultat da Frankrike møtte Portugal i Trondheim i gruppe D. Portugiserne har ikke deltatt i et håndball-EM siden 2006, men klarte likevel sjokkere laget som vant VM i 2017 og tok EM-bronse i 2018. De franske stjernene klarte ikke hamle opp med effektive portugisere, og Portugal vant kampen 28-25. – En sensasjon, sier NRKs håndballekspert Håvard Tvedten. Den franske superstjernen Nikola Karabatic, som har blitt kåret til verdens beste spiller tre ganger, forteller at kampen mot Norge blir uhyre viktig. – Neste kamp er en kamp vi må vinne dersom vi ikke vil reise hjem, sa den franske stjernen.

Portugals Daymaro Salina Amador
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Siste nytt

 • Forfang beste norske på fjerdeplass

  Kun 2,4 poeng skilte Johann André Forfang fra pallen i Tysland. Nordmannen lå på fjerdeplass etter første omgang og det ble også resultatet etter finaleomgangen. Polske Dawid Kubacki vant etter to hopp på over 140 meter.

  Eabp5mrip50
  Foto: Matthias Schrader / Matthias Schrader
 • Alpinsesongen over for Sejersted

  Under en MR-undersøkelse er det oppdaget en seneskade i brystmuskelen til Adrian Smiseth Sejersted. Sesongen er dermed over for landslagsalpinisten.

  Sejersted falt stygt under utfordelen av fredagens superkombinasjon i verdenscupen i Wengen. Han ble fløyet til sykehus i helikopter, men de første undersøkelsene tydet på at han hadde sluppet fra det uten alvorlige skader.

  Under grundigere undersøkelser fredag kveld ble skaden oppdaget.

  – Adrian har pådratt seg en seneskade i området der brystet er festet mot skulderen. Dette gjør at sesongen er over for ham. Adrian er selvfølgelig svært lei seg nå, forteller landslagslege Marc Jacob Strauss i en pressemelding.

  Han forklarer at en slik skade er forholdsvis grei å fikse, og han regner med en opptreningsperiode på tre til seks måneder.

  Adrian Smiseth Sejersted falt under fredagens kombinasjonsutfor i Wengen.
  Foto: Skjerdump / TV 2
 • Ny kamp uten seier for Mourinho

  Tottenham står med fire på rad uten seier i serien etter 0-0 mot Watford lørdag. Erik Lamela var svært nær å bli matchvinner ett minutt på overtid, men ballen ble reddet på streken.

  Watfords Troy Deeney bommet på straffe i 2. omgang.

  Jose mourinho
  Foto: Adrian Dennis / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal