NRK Meny

Polsk Ekstraklasa 2015/16

 • Uavgjort for hardt presset Berg

  Russeren Stanislav Tsjertsjesov er i Polen og forhandler med Legia Warszawa om trenerjobben. Samme dag spilte Henning Bergs Legia 2-2 borte mot nestjumbo Górnik Zabrze. Det har vært spekulert i Bergs framtid de siste ukene. Det er nå ventet at Tsjertsjesov presenteres som ny trener mandag.

  Berg
  Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix
 • Legia-nederlag i tilleggstid

  Henning Bergs Legia Warszawa tapte på hjemmebane på overtid i den polske toppserien. Korona Kielce vant 2-1 søndag. Dermed står Legia allerede med to tap og en uavgjort på de seks første kampene. Klubben har fem poeng opp til serieleder Piast Gliwace.

  Netherlands Soccer Europa League
  Foto: Peter Dejong / Ap
 • Bergs Legia topper tabellen

  Legia Warszawa står med ni mål og seks poeng etter de to første seriekampene i Polen. Søndag lekte Henning Bergs mannskap seg med stakkars Podbeskidzie, og gav seg ikke før det sto 5-0 i målprotokollen.

  Henning Berg
  Foto: KACPER PEMPEL / Reuters
 • Seier til Bergs Legia i åpningen

  Henning Bergs Legia Warszawa fikk en perfekt start på sesongen med 4-1-seier over Slask Wroclaw på bortebane søndag. Henning Bergs mannskap er for øvrig tittelforsvarer til det polske seriemesterskapet.

  Berg
  Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix

Siste nytt

 • Norge holdt liv i håpet

  Norges U19-gutter snudde til 3-2 med to sene mål av Erik Botheim og Christian Borchgrevink mot Finland. Jens Hauge sendte først Norge i ledelsen.

  Dermed er Norge på tredjeplass i EM-gruppen, bak Portugal på målforskjell etter at de tapte 2-3 mot gruppeleder Italia, som Norge møter søndag.

 • Sarpsborg på cruise-kontroll

  Sarpsborg tok seg enkelt videre til andre kvalifiseringsrunde i Europaligaen etter 2-0(1-0) over IBV Vestmannaeyjar (Island). Sammenlagt ble det 6-0.

  Mikkel Agger scoret begge målene foran 3552 tilskuere.

  Europa League, Sarpsborg 08 - IBV ( Island).
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Nibali sendt til sykehus

  Tidligere Tour de France-vinner Vincenzo Nibali ble torsdag sendt til sykehus med mulig brudd i en ryggvirvel etter et sammenstøt med en politimotorsykkel. Uhellet skjedde mot slutten av torsdagens kongsetappe til Alpe d'Huez.

  Nibali
  Foto: Marco Bertorello / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical Finale og Menn BMX Halfpipe Finale