NRK Meny

Polsk Ekstraklasa 2015/16

 • Uavgjort for hardt presset Berg

  Russeren Stanislav Tsjertsjesov er i Polen og forhandler med Legia Warszawa om trenerjobben. Samme dag spilte Henning Bergs Legia 2-2 borte mot nestjumbo Górnik Zabrze. Det har vært spekulert i Bergs framtid de siste ukene. Det er nå ventet at Tsjertsjesov presenteres som ny trener mandag.

  Berg
  Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix
 • Legia-nederlag i tilleggstid

  Henning Bergs Legia Warszawa tapte på hjemmebane på overtid i den polske toppserien. Korona Kielce vant 2-1 søndag. Dermed står Legia allerede med to tap og en uavgjort på de seks første kampene. Klubben har fem poeng opp til serieleder Piast Gliwace.

  Netherlands Soccer Europa League
  Foto: Peter Dejong / Ap
 • Bergs Legia topper tabellen

  Legia Warszawa står med ni mål og seks poeng etter de to første seriekampene i Polen. Søndag lekte Henning Bergs mannskap seg med stakkars Podbeskidzie, og gav seg ikke før det sto 5-0 i målprotokollen.

  Henning Berg
  Foto: KACPER PEMPEL / Reuters
 • Seier til Bergs Legia i åpningen

  Henning Bergs Legia Warszawa fikk en perfekt start på sesongen med 4-1-seier over Slask Wroclaw på bortebane søndag. Henning Bergs mannskap er for øvrig tittelforsvarer til det polske seriemesterskapet.

  Berg
  Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix

Siste nytt

 • Gull-Krüger: – Surralistisk

  Simen Hegstad Krüger viste frem OL-medaljene da han landet på Gardermoen mandag.

  – Hele OL har vært en surrealistisk opplevelse. Jeg trenger noen dager for å lande litt. Jeg tror fortsatt ikke helt at medlajene er mine når jeg ser på dem, sier han.

  Simen Hegstad Krüger
  Foto: MARTIN JUTKVAM
 • Norendal brøt IOCs sponsorregler

  Silje Norendal (24) har en privat sponsoravtale med Under Armour og reklamerte synlig for utstyrsleverandøren under forrige ukes slopestylefinale, skriver TV2. Det er brudd på regelverket til IOC. Men det får ingen konsekvenser for snowboardstjernen.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Snowboard kvinner.
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Skuffet Falk sendes hjem

  Den svenske langrennsløperen Hanna Falk får ikke gå flere distanser i OL. 28-åringen var langt nede etter å ha blitt vraket til stafetten lørdag. Anna Haag ble valgt foran løpere som Ida Ingemarsdotter og Falk på førsteetappen.

  VINTER-OS 2018 SKIDOR LÄNGD FRISTIL
  Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Høydepunkter fra dagen
OL-magasin
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang