Poengrekord i Italia

Juventus avsluttet sesongen med å slå Cagliari 3-0, og endte dermed med utrolige 102 poeng i Serie A. Det er poengrekord i Italia, og 17 poeng foran nærmeste utfordrer, Roma, på andreplass.

Sportsnyheter

Bolsjunov var sint, opprørt og oppgitt i juryrommet – russerne er helt uenige i disking av laget

LAHTI (NRK): Kort tid etter at de hadde sikret en overbevisende stafettseier én måned før VM, ble norske utøvere og ledere sjokkerte vitner til Aleksandr Bolsjunovs slag etter og senere kroppstakling på en finsk spurtrival.

Siste nytt

 • Riiber fraløpt i Lahti

  For andre år på rad vant Watabe i Lahti. Japaneren slo Riiber med 10,8 sekunder. Den norske storfavoritten greide ikke å svare da Watabe slo til med et rykk halvveis ut i langrennet. Jørgen Graabak og Jens Lurås Oftebro endte på 7.- og 8.-plass.

  Åpningsrenn langrenn Beitostølen
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Røa imponerte i Kitzbühel

  Henrik Røa overrasket som beste nordmann på 16.-plass i søndagens klassiske utforrenn i Kitzbühel. For lagkamerat Kjetil Jansrud ble det en ny nedtur.

  Det ble en spesiell dag for Røa. I debuten i den ikoniske «Die Streif»-løypa endte han mange plasser foran rutinerte Jansrud, som kun ble nummer 26.

  Hele 72 hundredels sekund skilte nordmennene.

  Røa hadde problemer i den fryktinngytende bakken, men 25-åringen holdt seg på skiene, brukte musklene godt og satte karrierebeste i verdenscupen med solid margin.

  Austria Alpine Skiing World Cup
  Foto: Marco Trovati / AP
 • Norge vant med «feil» ankermann

  Søndagens stafett for herrene ble en seiersparade for Norge.

  Det skjedde til tross for at Norge ikke brukte løperne på sine beste etapper, da Emil Iversen ikke gikk sisteetappen.

  – Jeg er egentlig klassiskløper, så det kan vel ha noe med det å gjøre, sa Emil Iversen før start.

  Det kunne trener Nossum bekrefte.

  – Tankene mine er først og fremst på VM-stafetten. Der skal han gå klassisketappen. Hadde jeg kun hatt tankene på dagen i dag hadde Emil vært på siste, men jeg prøver å tenke lenger enn min egen nesetipp.

  Pål Golberg sprengte feltet på første etappe og fikk kun med seg russernes andrelag. På andre etappe holdt Emil Iversen resten av feltet på avstand, men til veksling hang fortsatt Russlands reservelag på, med førstelaget ti sekunder bak.

  Men en Sjur Røthe i storform satte alle spørsmål om hvor seieren skulle ende til side. Han gikk rett ifra hele verdenseliten, og Simen Hegstad Krüger kunne gå ut til slutt med 40 sekunder ned til Finland og de russiske lagene.

  Han holdt lett unna, og vant med 40 sekunder til Finland, som gikk inn like foran Russland i spurten.

  Simen Hegstad Krüger
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal