NRK Meny
Normal

Poengplukker forlater Storhamar

Storhamar mister sin beste poengsanker, Christian Larrivee etter at canadieren har bestemt seg for å prøve lykken i dansk toppserie.

Larrivee forlater Storhamar
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Det melder klubbens hjemmeside. Totalt bokførte Larrivee seg for 47 poeng i grunnspillet og 32 poeng i sluttspillet, noe som er ny klubbrekord for Dragons. Canadieren setter nå kursen mot den danske toppserien, men spilleren selv vil ikke offentliggjøre hvilken klubb det dreier seg om.

- Vi synes selvsagt dette er synd ettersom vi satte mye inn på å beholde Christian her hos oss. Vi har strukket oss langt
økonomisk, men beskjeden fra agenten var at det ikke var pengene som var avgjørende for klubbskiftet, snarere det å ta et videre steg i karrieren, forteller sportslig leder i Storhamar Petter Salsten.

Ifølge nettstedet hockeymania.dk dreier det seg om Rødovre Mighty Bulls. Også Larrivees lagkamerater i Storhamar Derek Eastman og Perry Johnson, Stavangers David Bornhammar og Stjernen-spiller Bobbie Hagelin skal ha blitt presentert som nye spillere i klubben onsdag.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM-kveld
4-4-2 NM fotball: Semifinale Vålerenga - Sarpsborg 08
Cupen: Semifinale, Vålerenga - Sarpsborg 08
Semifinale i cupen, menn
Cupen: Semifinale, Vålerenga - Sarpsborg 08