NRK Meny

PL-dommer Clattenburg suspendert

Premier League-dommer Mark Clattenburg er suspendert for regelbrudd, og blir tatt ut av dommerlista for kommende serierunde. Etter å ha dømt West Bromwich - Crystal Palace lørdag, kjørte han hjem alene for å rekke en konsert.

Dommerreglene krever at hele dommerkvartetten skal reise fra kampen sammen, for å sikre sikkerhet og integritet.

Clattenburg er også anmeldt for å ha snakket med Palace-manager Neil Warnock på telefonen etter kampen. Dette er heller ikke lovlig uten minst én av assistendommerne til stede.

Clattenburg var oppsatt som dommer i kampen mellom Leicester og West Bromwich kommende helg, men er nå skiftet ut i den kampen.

Mark Clattenburg
Foto: Adrian Dennis / AFP

Siste nytt

 • Hockeygutta med full kontroll

  De norske ishockeyherrene viste solide takter mot Frankrike i kveld. Franskmennene ble banket 6-0 etter en norsk kanonstart. – Vi var «på» stort sett i hele kampen, og det er jeg fornøyd med, sier landslagssjef Petter Thoresen til NTB.

  patrick
  Foto: LARSEN, HÃ¥KON MOSVOLD / NTB SCANPIX
 • Lunde irritert over arrangørene

  Katrine Lunde var irritert etter VM-seieren over Nederland i kveld. Dopingkontrollen kom ikke i gang. – Dette tar for lang tid. Ikke får vi restituert heller, sa en litt oppgitt Lunde til NTB i pressesonen.

  Katrine Lunde Haraldsen jubler
  Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpi
 • Christiansen tok også bronse

  Henrik Christiansen tok bronse på 1500 meter fristil under svømme-EM i København i kveld. 21-åringen fra Skjetten svømte inn på 14:25,66, og endte elleve sekunder bak ukrainske Mykhaylo Romanchuk, som vant distansen.

  Henrik Christiansen
  Foto: SVT

Sendeplan

Kl. Program Kanal