NRK Meny

PL-dommer Clattenburg suspendert

Premier League-dommer Mark Clattenburg er suspendert for regelbrudd, og blir tatt ut av dommerlista for kommende serierunde. Etter å ha dømt West Bromwich - Crystal Palace lørdag, kjørte han hjem alene for å rekke en konsert.

Dommerreglene krever at hele dommerkvartetten skal reise fra kampen sammen, for å sikre sikkerhet og integritet.

Clattenburg er også anmeldt for å ha snakket med Palace-manager Neil Warnock på telefonen etter kampen. Dette er heller ikke lovlig uten minst én av assistendommerne til stede.

Clattenburg var oppsatt som dommer i kampen mellom Leicester og West Bromwich kommende helg, men er nå skiftet ut i den kampen.

Mark Clattenburg
Foto: Adrian Dennis / AFP

Siste nytt

 • Vitesse venter på Ødegaard-svar

  Nederlandske Vitesse har sett ut til å bli Martin Ødegaards destinasjon, men det er mange om beinet i følge klubbens sportsdirektør Marc van Hintum til avisen De Telegraaf. – Det er ikke lett, for det er mange klubber som er interessert i ham.

  Martin Ødegaard
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • VG: Brækhus avlyser kamp

  Cecilia Brækhus dropper å bokse under stevnet i Las Vegas 15. september, skriver VG.

  – Jeg satte en grense nå. Det har vært et krevende år med to kamper på hver sin side av kloden i løpet av tre måneder, sier Brækhus til avisen.

  Cecilia Brækhus
  Foto: Kristine Hirsti / NRK
 • Deumeland utskrevet

  Starts Jonas Deumeland ble fraktet bort på båre under klubbens oppgjør mot Strømsgodset i går. Klubben melder på sin nettside at tyskeren ble skrevet ut fra sykehus litt etter 23.30 i går kveld. – Jeg har litt smerter, men det går bra, sier keeperen.

  Jonas Deumeland
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Bodø/Glimt - Odd