Tre slag fra seieren for Pettersen

Suzann Pettersen spilte en sterk sisterunde og endte på delt andreplass i LPGA-turneringen Canadian Open søndag.

Suzann Pettersen

Suzann Pettersen har levert jevnt og godt over fire dager i Canada.

Foto: Darren Carroll / Afp

Suzann Pettersen

Suzann Pettersen på greenen.

Foto: Darren Carroll / Afp

Med en sterk sisterunde på 69 slag, tre slag under par, var det håp om å kjempe om seieren i den kanadiske turneringen, som Pettersen vant i fjor.

Den norske jenta lå på tredjeplass før sisterunden, men konkurrentene spilte også sterkt søndag, og til slutt måtte Pettersen dele andreplassen med tre andre jenter.

Kristy McPherson, Jee Young Lee og Jiyai Shin endte på samme score som «Tutta» - 279 slag - og totalt ni slag under par over fire spilledager.

Full oversikt: Leaderboard LPGA-tour (ekstern lenke)

Wie cruiste til seier

Vidunderbarnet Michelle Wie var utilnærmelig på St. Charles Country Club-banen og vant turneringen 12 slag under par, altså tre slag foran de fire som delte andreplassen.

På dag én satte den hawaii-fødte amerikaneren et "hole-in-one", og satte dermed standarden for en nærmest feilfri turnering.

Se Pettersens scorekort i Canada

Sportsnyheter

Mancheter United vinner 2-0 over Manchester City med scoringer av Bruno Fernandes og Luke Shaw.

Solskjær hylles for taktisk genistrek i storkampen: – City var rysta

Ole Gunnar Solskjærs mannskap sjokkerte fra start i kampen mot byrival Manchester City. Etter tidlige scoringer i hver sin omgang endte det til slutt med seier til «de røde djevlene».

Forundret over konkurrentenes taktikk: – Hvorfor prøver de ikke litt mer?

Han var forhåndsfavoritt og leverte varene. Jakob Ingebrigtsen fikk styre løpet som han ville og tok sitt andre gull på tre dager - og sendte et lite stikk i retning konkurrentene.

Siste nytt

 • Haaland klar til Sevilla-kampen

  Erling Braut Haaland blir tilgjengelig for Borussia Dortmund til tirsdagens returmøte med Sevilla i mesterligaens åttedelsfinale.

  Lørdag tuslet Haaland av banen med en vond ankel i 2-4-tapet for Bayern München. Skaden var ikke verre enn at jærbuen deltok på mandagens treningsøkt.

  – Vi regner med at Erling kan spille, sa Dortmund-trener Edin Terzic under en pressekonferanse.

  Klubben jakter på sin første kvartfinale i Champions League siden 2017. Tyskerne fikk et godt utgangspunkt med 3-2-seieren borte mot Sevilla i Spania.

  De gul- og svartkledde må greie se uten Jadon Sancho tirsdag. I tillegg er Raphaël Guerreiro og Giovanni Reyna tvilsomme før oppgjøret.

  Erling Braut Haaland
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Topp ti i junior-VM

  Marte Monsen kjørte ned til niendeplass i super-G under junior-VM i alpint mandag. Hun var 1,51 sekunder bak vinneren Lena Wechner fra Østerrike.

  Østerrike tapetserte seierspallen ved å ta samtlige medaljer. Magdalena Kappaurer var nærmest Wechner med 0,24 sekunder. Magdalena Egger tok bronsen.

  Anna Bryn Mørkeset var nest best av de norske på 16.-plass. Hun ble slått med 2,12 sekunder.

  Marte Monsen.
  Foto: Joe Klamar / AFP
 • Iversen på vei hjem

  Den nybakte verdensmesteren Emil Iversen har allerede satt seg på flyet hjem til Trondheim.

  Det er under et døgn siden han først gikk inn til sølv på femmila i Oberstdorf, før han ble flyttet opp til gullplass da Johannes Høsflot Klæbo ble disket i etterkant.

  29-åringen var ikke lysten på å gi noen intervjuer til verken NRK eller andre norske medier på flyplassen, men signaliserte etter løpet i går at han nå skal ta seg noen dager fri.

  Det er derfor usikkert om han skal delta i verdenscuprennene i Sveits førstkommende helg.

  Emil Iversen
  Foto: Christof Stache / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal