NRK Meny
Normal

Pettersen-fiasko i US Open

På grunn av tåke, ble ikke fredagens 2. runde i US Open i golf fullført. For norske Suzann Pettersen ser det uansett håpløst ut å klare cuten.

Suzann Pettersen i US Open 2013

Suzann Pettersen fikk det ikke til i de vanskelige vindforholdene under US Open.

Foto: Gregory Shamus / Afp

Suzann «Tutta» Pettersen (32) klarte ikke å rette opp den skuffende innsatsen fra første dag av US Open. Fredag gikk hun en ny svak runde.

Totalt ligger hun ti slag over par, og dermed ligger hun hele 19 slag bak ledende Inbee Park.

På grunn av tåke, fikk ikke alle spillerne fullført sine runder fredag. Det betyr at cuten formelt sett ikke er gått, men Pettersen er i realiteten sjanseløs.

Cuten ligger an til å gå på fem slag over par.

Suzann Pettersen går dermed mot sin svakeste US Open-plassering. I fjor endte hun som nummer ni, mens hun i 2011 endte på 15.-plass. Tilbake i 2010 endte hun på en svært godkjent 2.-plass.

Andre runde av turneringen fullføres lørdag, da også tredje runde skal spilles. Vinneren kåres søndag.

(NRK/NTB)

Siste nytt

 • Fransk proffrytter omkom

  Proffsyklisten Mathieu Riebel (20) mistet livet da han kolliderte med en ambulanse under et etapperitt i Tour de Nouvelle-Caledonie fredag, melder NTB. Ulykken skjedde i en bratt utforkjøring, i høy hastighet.

  Ribel døde momentant.

 • Rønning inn i utøverkommisjon

  Eldar Rønning (35) er valgt til medlem i Den europeiske olympiske komités (EOC) utøverkommisjon. Det ble klart under EOCs utøverforum i Monte Carlo fredag. I en pressemelding sier den tidligere langrennsløperen at han vil rette et spesielt fokus mot studier i kombinasjon med idrett.

  Eldar Rønning
  Foto: Kjartan Haugen / Norges Idrettsforbund

Sendeplan

Kl. Program Kanal