NRK Meny
Normal

Pettersen endte på 19. plass

Suzann Pettersen spilte på den jevne og endte på 19. plass i årets første majorturnering i golf.

Suzann Pettersen

Suzann Pettersen var ikke helt fornøyd med svingen sin

Foto: DAVID CANNON / Afp

Suzann Pettersen åpnet svakt med en 75-runde, men etter tre jevne runder (71-72-72) kom den norske golfjenta på 19.-plass.

Første seier

Stacy Lewis

Stacy Lewis sammen med Ariya Jutanugarn som ble den beste amatøren

Foto: DAVID CANNON / Afp

Stacy Lewis hadde ikke vunnet på LPGA-touren tidligere. Den første seieren tok hun i årets første majorturnering i Rancho Mirage, California. Den amerikanske jenta gikk ut to slag bak verdensener Yani Tseng (Taiwan) foran siste runde, men sikret seieren med en sterk 69-runde. Til slutt skilte tre slag ned til nettopp Tseng.

- Jeg kan spille med de beste i verden, og jeg visste at jeg kunne henge med Yani og det klarte jeg. Jeg spilte stor golf i dag. Slagene var de beste jeg har maktet hele uken. Det var vanskelig i viden, men jeg kjempet på og sikret noen
nøkkelputter, strålte Lewis.

Siste nytt

 • Gir seg som Vipers-trener

  Kenneth Gabrielsen slutter som hovedtrener i Vipers Kristiansand når håndballsesongen er over. Han slutter for å ta en jobb i næringslivet. Det opplyser Vipers i en pressemelding mandag morgen.Spillerne ble informert søndag.

  Kenneth Gabrielsen
  Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
 • Woods med nok en topplassering

  Pilene fortsetter å peke oppover for Tiger Woods. Søndag endte han på delt femteplass i en PGA-turnering i Florida. Rory McIlroy tok seieren. Woods endte fem slag bak McIlroy i Arnold Palmer-turneringen.

  SPO-GLF-USP-FARMERS-INSURANCE-OPEN---ROUND-TWO
  Foto: DONALD MIRALLE / AFP
 • Del Potro brøt Federers seiersrekke

  Argentineren Juan Martin del Potro overlevde tre matchballer mot verdensener Roger Federer i Indian Wells-finalen i tennis. Deretter innkasserte han seieren. Del Potro ble den første argentiner til å vinne Indian Wells.

  Indian Wells Tennis Juan Martin del Potro, Roger Federer
  Foto: Mark J. Terrill / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport i dag
Sport i dag