NRK Meny
Normal

Petter får ny bil

Petter Solberg får ny bil til VM-runden i rally på Sardinia.

Petter Solberg
Foto: FRANCISCO LEONG / AFP

Solberg hadde stilt utlimatum til Citroen om at han måtte få en nyere utgave enn den 2005-modellen av Zsara han har kjørt denne sesongen.

- Jeg fikk endelig det jeg bad om. De sa at de ikke hadde en 2006-modell, men nå har de klart å skaffe en, sa Petter Solberg til NRK.

Hadde han ikke fått viljen sin sier han videre at han da måtte ha gått for plan B.

Han har slitt med kjølestystemet i den gamle bilen, men ettersom det er større luftinntak i den nye utgaven er håpet at den vil klare seg bedre under varme forhold.

Solberg for ikke prøvd den nye bilen før han skal i aksjon på Sardinia om drøye to uker, men tror at den skal få han enda høyere på resultatlistene.

- Den nye bilen håper jeg vil heve meg enda ett hakk, selv om jeg er veldig fornøyd med det jeg har gjort så langt, sa han videre.

Siste nytt

 • Italia vinner i Norges gruppe

  Italia slo Finland 1–0 i Norges gruppe i G19-EM. Det norske u-landslaget i fotball, tapte 1–3 tidligere i dag mot Portugal. Dermed blir kampen mellom de to nordiske lagene helt avgjørende for begge. Finland-Norge spilles på søndag.

 • Irans kvinner får se fotball

  Irans president Hassan Rouhani har fjernet forbudet som nekter kvinner å gå på fotballkamper i landet, melder nyhetsbyrået ISNA.

  Forbudet har vart siden den islamske revolusjonen i 1979.

  Vokterrådet har tidligere avslått forslag om fjerningen av forbudet.

  Iranske kvinner ser fotball
  Foto: STRINGER / AFP
 • FCK opna med tap

  Ståle Solbakkens FC København tapte 1-2 for Horsens heime i Parken i den danske serieopninga. Horsens leia 2-0 før Rasmus Falk reduserte fem minutt før slutt.

  Det er Horsens' første bortesiger over FCK i serien, etter 11 tap og ein uavgjort tidlegare.

  Ståle Solbakken
  Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Denmark / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal