NRK Meny
Normal

Pedersen perset igjen: – Det er ikke riktig

Selv om Isabelle Pedersen var skuffet rett etter målgang, var hun overlykkelig i NRK-intervjuet noen minutter senere.

Isabelle Pedersen

12,75: Isabelle Pedersen har satt ny personlig rekord i begge de konkurransene hun har løpt i år. Tiden 12,75 under Bislett Games torsdag holdt til tredjeplass. Seieren glapp med bare to hundredeler og den norske rekorden var bare ett hundredel unna, like etter målgang var hun derfor litt skuffet, men det varte ikke lenge.

For aldri før har hun hatt en så sterk sesongåpning.

– Nå er jeg helt fantasisk glad, sier Pedersen i NRK-studio noen minutter etter målgang.

– Det var bare helt vilt å løpe. Jeg har aldri følt det så lett før.

Tiden 12,75 var bare to hundredeler unna seieren og ett fattig hundredel unna den norske rekorden. Derfor satt 25-åringen på tartandekket og var litt skuffet like etter målgang, men skuffelsen ble raskt snudd til glede.

Sesongstarten har nemlig vært over all forventning.

– Vi er bare veldig, veldig tidlig i juni og jeg løper på et par og sytti og det er ikke riktig. Det er en tid som går rett inn til VM-finalen hvis du gjør det i en semifinale, sier Pedersen og mener det ikke skal være mulig å være i så god form så tidlig.

Se intervjuet med Isabelle og Jakob

GOD STEMNING: Både Jakob Ingebrigtsen og Isabelle Pedersen var høyt oppe etter sine Bislett-løp.

Knuste personlig rekord

For nå har Pedersen satt personlig rekord i to løp på rad - de to første hun har løpt denne sesongen.

Under torsdagens Bislett Games knuste 25-åringen sin egen rekord fra 1. juni med åtte hundredeler. Så selv om Christina Vukicevic fortsatt har norgesrekorden på 12,74 ligger Pedersen langt foran skjema på å ta den i løpet av sesongen.

Og nå er selvtilliten på topp.

– Nå er jeg helt uredd. Jeg kjenner at jeg ikke er redd for at noe skal skje. Sesongen har bare så vidt begynt og nå venter resten, sier Pedersen med et stort smil

Tysk seier

Pedersen kjempet om seieren helt til siste hekk torsdag, men ble passert av tyske Pamela Dutkiewicz og amerikanske Kristi Castlin før målstreken. Den tyske jenta vant på 12,73. Castlin hadde samme tid som Pedersen, men snek seg så vidt foran.

Pedersen har hatt en strålende innledning på sesongen. Det er blitt bare bra løp så langt. I tillegg til personlig rekord på 100 meter hekk er det også blitt personlig rekord på 200 meter.

Siste nytt

 • Nytt nederlag for Zuccarello

  Drømmen om NHL-sluttspill henger i en enda tynnere tråd for New Yorks Rangers og Mats Zuccarello etter nok et tap. Det endte 3-4 mot Philadelphia Flyers. Det er ti poeng opp til New Jersey Devils, som har den siste «wild card»-plassen.

  Video Zucca spent foran ny sesong
  Foto: Nyhetsspiller
 • Ringerike rykker opp

  Drømmen om eliteserien brast for Arctic Eagles som ble knust av Ringrike i kveldens kvalifiseringskamp. Nordlendingene måtte ha minimum uavgjort, men Ringerike vant hele 7-2 og tar steget opp til øverste nivå neste sesong.

  Ishockey: Kvalifisering til Get-ligaen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Graham Hansen briljerte

  Caroline Graham Hansen storspilte da Wolfsburg knuste Slavia Praha i mesterligaens kvartfinale. 23-åringen leverte både scoring og målgivende pasning i 5-0-seieren. Dermed har det tyske storlaget et meget bra utgangspunkt før returoppgjøret i Tjekkia.

  FBL-C1-WOMEN-PARIS-WOLFSBURG
  Foto: FRANCK FIFE / Afp

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM alpint Super-G kvinner
Morgensport og musikk
NM alpint: Super-G, kvinner og menn
NM alpint: Super-G kvinner og menn
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
V-cupfinale skiskyting: Sprint kvinner
Vinterstudio
V-cupfinale hopp: Skiflyging
Sport i dag med V-cupfinaler, skiskyting og hopp