Pedersen berget Brann-poeng på overtid

Brann holdt på å gå på ett nytt tap mot Bærum, men Marcus Pedersen reddet 1-1 på overtid.

Bærum-Brann

MÅL: Andreas Aalbu (t.v.) scorer Bærums første mål under 1. divisjonskampen mellom Bærum og Brann på Sandvika stadion på Kadettangen.

Brann-Bærum

TOK TUREN: Statsminister Erna Solberg ankommer 1. divisjonskampen mellom Bærum og Brann på Sandvika stadion på Kadettangen.

Nesten 2000 tilskuere, inkludert Statsminister Erna Solberg, hadde tatt turen til Sandvika Stadion for å ta del i kampen mellom Brann og Bærum mandag kveld.

Andreas Aalbu sendte Bærum i ledelsen etter 73 minutter, men Bærum-jubelen stilnet på overtid og hjemmelaget klarte ikke beholde ledelsen kampen ut.

Marcus Pedersen scoret på overtid og reddet ett heldig poeng for Brann i bortekampen. Kampen endte 1-1.

Brann-spilleren er ikke fornøyd med prestasjonene, men er glad for å ha berget med seg ett poeng hjem.

– Jeg syns vi spilte en dårlig første omgang, vi kunne ha straffet de mer. Det er kjedelig å ikke ha med tre poeng i bagasjen, men vi var ikke stort bedre enn Bærum, sier han til NRK.

– Vi gir ikke opp

Bærum-Brann

JUBLER: Marcus Pedersen jubler sammen med Erdin Demir (t.h.) etter å ha scoret Branns utligningsmål på overtid.

Brann-trener Lars Arne Nilsen feiret en måned som Brann-trener i dag. Han syns laget spilte en god andre omgang.

– I andre omgang spilte vi slik vi skulle, men vi må våge mer. Totalt sett syns jeg vi fikk ok med sjanser og spill, sier Nilsen til NRK.

– Er det bra nok med 1-1?

– Vi skulle gjerne spilt bedre, men det som er bra er at vi kommer tilbake og at vi ikke gir opp. Jeg syns vi fortjente et poeng i dag, og vi får ta med oss det vi får.

Treneren er usikker på om laget har det som trengs for å rykke opp til eliteserien.

– Vi må prøve å skape et godt fotballag og spille god fotball. Vi må få spillet til å sitte, og da vil poengene begynne å komme.

– Hvor lenge er det til det sitter?

– Det sitter i perioder, men litt for sjeldent. Jeg håper at vi vil spille bedre til høsten.

– Utnytter ikke mulighetene

Bærum-Brann

I AKSJON: Eirik Birkelund og Matias Pedersen (t.h.) i aksjon under 1. divisjonskampen mellom Bærum og Brann på Sandvika stadion på Kadettangen.

Brannspiller Erik Huseklepp mener laget ikke utnyttet sjansene de fikk godt nok.

– Det var stillingskrig nesten hele kampen. Vi skaper en del muligheter, men ikke nok. Denne kampen ligger åpen for oss å vinne, men vi klarer ikke å utnytte de sjansene vi får. Jeg føler at vi burde ha vunnet denne kampen.

– Vil dere ha en mulighet til å rykke opp til eliteserien nå?

– Vi er bare tre poeng unna opprykksplass. Nå gjør vi alt for å vinne neste kamp, det er det som er fokuset, sier Huseklepp.