Pechstein vil ha unnskyldning

Men Håvard Bøkko står for det han har sagt.

Håvard Bøkko og Claudia Pechstein

Håvard Bøkko og Claudia Pechstein

Foto: NRK

Kun få minutter etter Håvard Bøkko hadde gått i mål på 1500 meteren under verdenscupen i Berlin, oppsøkte Claudia Pechstein holingen på indrebane og ville prate om alle medieoppslagene den siste tiden.

Bøkke så tydelig ukomfortabel ut og mente tyskeren helst burde holdt seg unna isen.

- Jeg ble overrasket når jeg så at hun gikk ut på indrebane. Hun burde helst vært på tribunen, sier Bøkko.

Se det iskalde møtet her

Saken fortsetter under videoen

Video nsps_upload_2009_11_8_22_8_12_5793.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Utestengt i to år

Pechstein er utestengt i to år for unormale blodverdier, men har anket saken. Bøkko har uttalt seg negativt om henne og det ville hun ta opp med han.

- Hun lurte på om jeg mente alt som står i avisene, og ville at jeg skulle si unnskyld, sier han.

Men det kommer neppe til å skje, for Bøkko står for det han sa til NRK for tre dager siden etter Pechstein hadde hengt seg på de norske løperne på trening.

Les: Dopingutestengt trente med Norge

Les: Får støtte fra skøyteforbundet

- Sånn som jeg ser det er det ikke tvil om at hun har vært dopet. Hun har ikke fått dommen enda og jeg synes hun burde holde seg langt unna skøytebanen. Jeg sa til henne at i Norge er det nulltoleranse for doping, og jeg kan ikke være positiv til henne eller andre som er mistenkt for doping, sier holingen.

Les også:

Bøkko på andre

Kramer ble for sterk igjen

Siste nytt

 • Kaptein Johansen vrakes

  Slik TV 2 erfarte tidligere i kveld, setter Lars Lagerbäck landslagskaptein Stefan Johansen på benken til oppgjøret mot Sverige. Dette er de utvalgte: Rune Almenning Jarstein - Omar Elabdellaoui, Kristoffer Vassbakk Ajer, Håvard Nordtveit, Haitam Aleesami - Mohamed Elyounoussi, Markus Henriksen, Ole Selnæs, Martin Ødegaard - Joshua King, Bjørn Maars Johnsen. Dermed vrakes Johansen og Tarik Elyounoussi fra Spania-oppgjøret.

  A-landslag fotball menn 2018 Nations Leauge Bulgaria-Norge
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Disse starter for Sverige

  Aftonbladet melder at disse elleve starter for Sverige på Ullevaal: Robin Olsen - Emil Krafth, Filip Helander, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson - Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Kristoffer Olsson, Viktor Claesson - Marcus Berg, Robin Quaison.

  Det svenske fotballandslaget trener
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Kun én tviler på EM-sluttspill

  Eliteseriens trenere er stort sett enige om at Norge tar seg til et EM-sluttspill, enten via kvalifiseringen eller nasjonsligaen. Elleve trenere ble spurt om Norge går til sluttspillet, men en som ikke var like sikker var Strømsgodsets Bjørn Petter Ingebretsen: – Jeg tviler på det. Da blir jeg positivt overrasket hvis vi klarer det, sier Ingebretsen. I kveld møter landslaget Sverige på Ullevaal, og det er en nøkkelkamp sier de fleste trenerne. – Vi må starte med en trepoenger her i dag. Det er vi avhengige av, sier Sarpsborg 08s trener Geir Bakke.

  A-landslag fotball menn 2018 Nations Leauge Bulgaria-Norge
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal