NRK Meny
Normal

På vei bort

LONDON/OSLO (NRK.no): Jonathan Parr ser seg om etter en ny klubb, og vurderer å forlate Crystal Palace etter sesongen.

FBL-ENG-PR-CRYSTAL PALACE-MAN UTD

Jonathan Parr ser ut til å forlate klubben han har spilt i siden sommeren 2011.

Foto: CARL COURT / Afp

– Jeg har gitt beskjed til klubben om at jeg ser på hvilke andre muligheter som finnes, sier Jonathan Parr til NRK.no.

NRK møter Parr i intervjusonen etter Crystal Palace sin oppsiktsvekkende opphenting mot Liverpool i går. Nordmannen satt på benken da hans lag gikk fra å ligge under 0-3 etter 78 minutter, til å utlikne til 3-3 helt på tampen. Dermed glapp etter all sannsynlighet liggagullet for Liverpool, mens Palace ser ut til å sikre seg en imponerende 11. plass.

– Crystal Palace har aldri holdt seg i Premier League når de har vært oppe så det er en bra prestasjon, sier Parr.

Begrenset spilletid

Parr for landslaget

Parr har så langt fått med seg totalt ni kamper for det norske A-landslaget.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Mye av årsaken til suksessen er manager Tony Pulis. Etter at han overtok et skakkjørt lag ledet av Ian Holloway i november har pila omtrent kun pekt oppover. Samtidig som laget har slått tilbake, har Parr opplevd å få begrenset med spilletid under klubbens nye trener.

– Nå skal jeg ha meg en prat med klubben, og så får vi se hva som skjer, sier 25-åringen fra Holmlia som er kontraktsløs etter årets sesong.

Gode prestasjoner i England ga Parr plass på det norske landslaget, og gjorde han til en selvskreven venstreback på Palace-laget som rykket opp til Premier League.

Skader og tøff konkurranse om plassene har ført til at Englands-proffen stort sett har måttet nøye seg med innhopp i de 15 kampene han har fått denne sesongen.

– Jeg må vurdere litt hvilke alternativer som finnes og må ta en grundig gjennomgang av hvilke muligheter jeg har.

Jakter ny Premier League-klubb

Med unntak av Parr rykket samtlige av de norske innslagene i den engelske toppdivisjonen ned sist helg. Men selv om Palace-framtiden er høyst usikker vil venstrebacken sørge for at ihvertfall en nordmann spiller på toppnivå i engelsk fotball også neste sesong.

– Jeg ønsker å spille i Premier League, det er det som er hovedmålet mitt.

– Har du tilbud fra andre klubber?

– Det ønsker jeg ikke å kommentere, sier Parr til NRK.no

Siste nytt

 • Finaleplassen røk for Ulsrud

  Torsdagens semifinale endte med norsk 3-8-tap for Sverige for Thomas Ulsrud og hans curlingmannskap i EM. Tidligere på dagen hadde Ulsrud & co. sikret seg en plass i OL ved å bli blant de fire beste. Nå blir det spill om bronsen mot Sveits fredag.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix
 • Torsdagens utfortrening også avlyst

  Torsdagens planlagte gjennomkjøring av utforløypa i Lake Louise måtte avlyses. Arrangøren vil spare på traseen til helgens øvelser. Også onsdag ble utfortreningen avlyst fordi snøen som falt tidligere i uken hadde gjort traseen for bløt.

  jansrud
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • FIS lar russerne gå verdenscup

  De seks russiske langrennsløperne som er livstidsutestengt fra OL av IOC, får gå verdenscupåpningen i Ruka i helgen. FIS' dopingpanel vil avvente bevismateriale fra IOC før det eventuelt ønsker å utestenge utøverne, skriver de i en pressemelding.

  Belog og Legkov
  Foto: Pierre Teyssot / Afp

Sendeplan

Kl. Program Kanal