NRK Meny

Paralympics 2018

 • Nok en seier for Saltvik Pedersen

  Jesper Saltvik Pedersen vant sin fjerde verdenscup-seier i para-alpint denne sesongen i dagens storslalåmrenn i slovenske Kranjska Gora.

  Jesper Saltvik Pedersen
  Foto: Beate C. Haugen
 • Tre strake for Saltvik Pedersen

  Jesper Saltvik Pedersen tok i dag tredje verdenscupseier i sitski, på like mange dager. 18-åringen, som nå seiler opp som en soleklar medaljekandidat i Paralympics, vant i storslalåm både tirsdag og onsdag. Torsdag var han best i slalåm på sitski.

  Jesper Saltvik Pedersen
  Foto: Norges Skiforbund
 • Paralympics avgjøres i januar

  Først i løpet av januar blir det besluttet om Russland skal utestenges som nasjon fra de paralympiske vinterlekene i Pyeongchang i mars.

  Det opplyser Den internasjonale paralympiske komité. Russland ble utestengt som nasjon fra Paralympics i Rio i 2016.

  Maskotten i Ol i Sør-Korea
  Foto: Kim Hong-ji / Reuters
 • V-cupseier til Saltvik Pedersen

  Jesper Saltvik Pedersen tok i dag sin aller første verdenscupseier i Kühtai i Østerrike. Han vant fem sekunder foran nestemann, og seiler opp som en av Norges største medaljehåp i Paralympics i mars.

  – Jeg går for å bli olympisk mester, sier han.

  Jesper Saltvik Pedersen
  Foto: Skjermdump
 • Berre 0,2 pst av billettane selde

  Hittil er berre 457 av 223.353 billettar til Paralympics i Pyeonchang selde, melder insidethegames.biz. Det tilsvarer 0,2 prosent.

  Det går fram av tal frå kultur- og turistdepartementet. Lågast interesse er det for rullestol-curling, der berre 37 av 40.071 billettar er selde.

  Paralympics går frå 8. til 18. mars.

Siste nytt

 • Zuccarello-assist i nytt tap

  En svak midtperiode ble utslagsgivende da New York Rangers og Mats Zuccarello røk 2–4 for Los Angeles Kings i NHL søndag. Mats Zuccarello fikk notert en målgivende pasning på 2-0 målet.

  Mats Zuccarello
  Foto: NTB Scanpix
 • Weng spår OL-gull til Kalla

  Heidi Weng mener Charlotte Kallas «mesterskapshode» gir svensken en fordel før OL neste måned. Hun tror Kalla kommer til å ha gull med hjem fra Sør-Korea. Det skriver Aftonbladet.

  Charlotte Kalla
  Foto: SKJERMDUMP NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM håndball menn: Sverige - Hviterussland