Paralympics 2014

 • Andreassen kjørte seg opp

  Mads Andreassen kjørte seg opp fra en 25. til en 21. plass i andre omgang i storslalåm for stående i Paralympics. Han endte 23 sekunder bak vinneren Vincent Gauthier-Manuel fra Frankrike. Bugaev fra Russland tok sølvet og Salcher fra Østerrike tok bronsen.

 • Andreassen på 25. plass

  Mads Andreassen ligger på en 25. plass etter første omgang av storslalåm for stående i Paralympics. Andre omgang har nettopp begynt. Leder gjør franske Vincent Gauthier-Manuel.

 • Marthinsen går to etapper

  Mariann Vestbøstad Marthinsen skal gå både 1.- og 3. etappe for Norge under stafetten i mixed-klassen (330 prosent). Nils-Erik Ulset går 1. etappe, mens Eirik Bye har ankeretappen. – Denne kombinasjonen gir oss det beste stafettlaget vi kan stille i 330 prosent, sier trener Torbjørn Broks Pettersen i en pressemelding.

 • Thomas Jacobsen på niendeplass

  Thomas Jacobsen endte på niendeplass i superkombinasjonen etter dagens Super-G. Han lå på tiende etter slalåmdelen som ble kjørt tirsdag.

  Josh Dueck fra Canada vant foran Heath Calhoun fra USA og Roman Rabl fra Østerrike.

 • Lanzinger med Paralympics-sølv

  Matthias Lanzinger tok sølv bak russiske Alexey Bugaev i superkombinasjonen i alpin. Toby Kane fra Australia tok bronsen. Lanzinger måtte amputere sitt venstre bein etter en stygg ulykke i Kvitfjell i 2008.

Siste nytt

 • Modrić-perle sendte Kroatia videre

  Skottland står nå med elleve deltakelser i EM og VM uten å ta seg videre fra gruppespillet. Tirsdag ville skottene klart det med seier over Kroatia, og mange på Hampden Park øynet muligheten da Callum McGregor utlignet til 1-1 like før pause. Kroatia, som førte kampen, misbrukte mulighetene før kaptein Luka Modrić tok ansvar. Midtbanedirigenten klemte til fra utsiden av 16-meteren med utsiden av foten, og ballen smalt inn bak en sjanseløs Lyndon Dykes. Så, et knapt kvarter før slutt, fjernet Ivan Perisic all tvil med en følsom heading til 3-1 etter et hjørnespark. Servitør? Luka Modrić, naturligvis.

 • Polen-stjerne avbildet med EM-røyk

  Før møtet med Spania skal den polske målvakten Wojciech Szczesny ha blitt avbildet med røyk i hånden – midt under EM.

  Bildet, som viser Juventus-målvakten ta en blås utenfor spillerhotellet i Sopot, er blitt publisert av den engelske avisen Daily Star.

  Ifølge den svenske avisen Expressen skal den polske landslagstreneren Paulo Sousa forsvare målvakten.

  Han kritiserer i stedet paparazziene.

  – Det verste for meg er paparazziene som tar bilder. Vi må hjelpe de yngre spillerne å lære seg de riktige tingene, og det er ikke bra at de tar bilder av slike ting. Det er ikke bra å vise den yngre generasjonen spillere som røyker. Det er ikke bra for modellen vi skal følge, man skal ikke gjøre slikt foran alle. Jeg synes det paparazzien gjør er verre enn det spilleren gjør, sier Sousa.

  _15DHtemflA
  Foto: JANEK SKARZYNSKI / AFP
 • Keane irritert på England-spillere

  Roy Keane er blitt velkjent for sin misnøye med at spillere på to lag er hyggelige med hverandre før eller etter kamper.

  Det er derfor kanskje ikke noen stor overraskelse at Keane rister på hodet av nyheten om at England-spillerne Mason Mount og Ben Chilwell har havnet i karantene etter å ha blitt kategorisert som nærkontakter av korona-smittede Billy Gilmour.

  Skotske Gilmour og den engelske duoen, som alle tre spiller for Chelsea, skal ifølge ITV ha snakket sammen i 20 minutter i tunellen i etterkant av Englands 0-0-kamp mot Skottland.

  – Hvorfor skal du snakke med en motspiller, og jeg bryr meg ikke om at de spiller på samme klubblag, i over 20 minutter? Selv snakker jeg sjelden med noen i mer enn fem minutter, sier Keane på sedvanlig vis.

  Karantenen gjorde at de to engelske spillerne ikke var på banen mot Tsjekkia tirsdag.

  – Etter en kamp, når du nettopp har vært i krig mot noen, hvorfor vil du snakke med noen så lenge? De burde brukt sunn fornuft, sier Keane.

  Championship - Stoke City v Nottingham Forest
  Foto: Ed Sykes / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal