Pangstart for Mexico

Mexicos fotballherrer åpnet OL med 4-1-seier over Frankrike etter en målrik 2. omgang.

Det sto 0-0 til pause i åpningskampen i gruppe A, men det skulle vise seg at mexicanerne da hadde mye udetonert krutt på lager.

Ernesto Vega scoret før to minutter av annen omgang var spilt, og åtte minutter senere doblet Francisco Cordova ledelsen.

Veteranen André-Pierre Gignac reduserte senere for Frankrike på et straffespark, men sene scoringer av Uriel Antuna og Eduardo Aguirre trygget seieren for Mexico. (NTB)

Tokyo Olympics Soccer
Foto: Shuji Kajiyama / AP

Sportsnyheter

Sommer-OL i Tokyo 2021

Knust etter OL-nedturen – ramlet i vannet og ble kjørt ut i redningsbåt

TOKYO/OSLO (NRK): Den norske dobbeltsculleren var på vei mot finale da ulykken inntraff, båten kantret og alle tanker om finale og medaljer forsvant.

Tufte rørt

Tufte hevder lagkameraten ljuger og vil trekke seg unna: – Klart de er lei av meg

TOKYO/OSLO (NRK): Olaf Tufte (45) avsluttet sin OL-karriere med skuffelse og tårer. Nå mener han lagkameratene er lei av ham – og vil trekke seg unna romiljøet for en stund.

Siste nytt

 • Jakob Ingebrigtsen løper kun 1500

  Jakob Ingebrigtsen har besluttet at han kun løper 1500 meter under OL i Tokyo. Det melder Norges friidrettsforbund i en pressemelding.

  Sandnes-løperen er også kvalifisert for 5000 meter, men tidsprogrammet i OL har hele tiden vanskeliggjort en dobling og Ingebrigtsen har derfor besluttet at han kun løper 1500 meter. Denne øvelsen innledes med forsøksheat tirsdag 3. august 02:05 norsk tid.

  Boysen Memorial 2020
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Utestengt etter supertider

  Den sveitsiske sprinteren Alex Wilson leverte sjokkresultat i USA for en drøy uke siden da han plutselig løp 100 meter på 9.84. og 200 meter på 19.89 i samme stevnet.

  Nå har den jamaicanskfødte 30-åringen fått startnekt i OL, av den internasjonale voldgiftsretten CAS.

  Wilson testet positivt for det anabole steroidet trenbolon 15. mars i år. Den sveitsiske antidopingorganisasjonen valgte å ikke utestenge Wilson, men nå har CAS (Idrettens voldgiftsrett) overkjørt deres avgjørelse.

  2018 European Championships - Berlin
  Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters
 • Kantret fra finaleplass

  Kristoffer Brun og Are Strandli røk ut i semifinalen etter at båten kantret på de siste 500 meterne.

  Den norske duoen la på en andreplass, da Are Strandli misset på et åretak og ett til, før båten gikk rundt og de norske karene havnet i vannet.

  Dermed er et av Norges store medaljehåp ute av OL.

  Sommer-OL i Tokyo 2021
  Foto: Lise Åserud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal