NRK Meny
Normal

Panama-spillere frastjålet verdisaker på hotell i Nydalen

Flere spillere på Panamas landslag i fotball har fått frastjålet verdisaker fra hotellrommet mens de spilte kamp mot Norge onsdag, opplyser Panamas fotballforbund på Twitter.

Fotball-landskamp menn (privatlandskamp) Norge -Panama.

TAPTE MOT NORGE: Panama tapte mot Norge onsdag kveld men er VM-klare for første gang. De møter Belgia (18. juni), England (24. juni) og Tunisia (28. juni).

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

– Tre rom ble offer for tyveri på spillerhotellet i Oslo, Norge. Det norske politiet er på stedet for å samle bevis, skriver Panamas fotballforbund på Twitter.

Det var VG som først omtalte saken.

Operasjonsleder i Oslo-politiet Rune Hekkelstrand bekrefter overfor NRK at politiet at det har vært innbrudd på flere hotellrom i løpet av kvelden.

– Vi har snakket med dem som er involvert og flere andre. De syns selvsagt ikke dette er noe moro, sier operasjonslederen.

Laster Twitter-innhold

– Relativt store verdier stjålet

Politiet fikk melding fra hotellet rundt klokka 23.30 om at spillere fra Panama at ukjente personer hadde vært inne på rommene deres og stjålet verdisaker.

Ved 2-tiden natt til torsdag hadde politiet vært på plass på stedet i flere timer, og snakket med dem som er involvert og fornærmet i saken. Politiet jobbet også med å få klarhet i hva som er blitt stjålet, samt med sikring av spor.

– Det er snakk om relativt stor verdier som er stjålet, men vi vet ikke noen eksakte summer foreløpig, sier Hekkelstrand.

Skjedde trolig under kampen

Tidsrommet tyveriet skal ha skjedd er trolig mellom klokka 17 og 21, ifølge politiet, midt under landskampen mot Norge.

Ifølge avisen BolaVIP, skal det være Panama-spillerne Armando Cooper, Jaime Penedo og Román Torres som har fått verdisaker stjålet fra hotellrommet.

Spillerhotellet Radisson Blu Hotel Nydalen sier overfor NTB at de ikke ønsker å uttale seg om saken.

Siste nytt

 • Håndball: Lindboe til ØIF Arendal

  André Lindboe forlater Elverum nesten ti år. Nå venter spill i ØIF Arendal. Det bekreftet ØIF Arendal søndag. Lindboe har skrevet toårig avtale ØIF Arendal, men Lindboe kan terminere kontrakten etter ett år dersom en utenlandsk klubb kommer på banen.

  Håndball herrer: Champions League Elverum - Kadetten Schaffhausen (26-22)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Djokovic og Federer møtes i finalen

  Novak Djokovic kan bli den første som vinner alle ATP Masters 1000-turneringene når han møter Roger Federer til finalen i Cincinnati. De to har ikke har møtt hverandre siden januar 2016. Finalen spilles søndag kveld klokken 22.00.

  Cincinnati Tennis
  Foto: John Minchillo / AP
 • Mareritt for Skjelvik og Kamara

  Zlatan Ibrahimovic ville ikke spille på kunstgresset i Seattle. Uten ham tapte Los Angeles Galaxy 0-5 for Sounders i lørdagens MLS-kamp. Jørgen Skjelvik og Ola Kamara spilte begge fra start.

  Minnesota United Galaxy Soccer
  Foto: Marcio Jose Sanchez / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: Baseball, finale
NM-veka
NM-veka: Baseball
NM-veka: Baseball
NM-veka: Friidrett
NM-veka: NM i friidrett
NM-veka: Friidrett og cricket
NM-veka: Cricket, finale
NM-veka: Cricket
NM-veka: Cricket
NM-veka: Kajakkpolo