Panama-spillere frastjålet verdisaker på hotell i Nydalen

Flere spillere på Panamas landslag i fotball har fått frastjålet verdisaker fra hotellrommet mens de spilte kamp mot Norge onsdag, opplyser Panamas fotballforbund på Twitter.

Fotball-landskamp menn (privatlandskamp) Norge -Panama.

TAPTE MOT NORGE: Panama tapte mot Norge onsdag kveld men er VM-klare for første gang. De møter Belgia (18. juni), England (24. juni) og Tunisia (28. juni).

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

– Tre rom ble offer for tyveri på spillerhotellet i Oslo, Norge. Det norske politiet er på stedet for å samle bevis, skriver Panamas fotballforbund på Twitter.

Det var VG som først omtalte saken.

Operasjonsleder i Oslo-politiet Rune Hekkelstrand bekrefter overfor NRK at politiet at det har vært innbrudd på flere hotellrom i løpet av kvelden.

– Vi har snakket med dem som er involvert og flere andre. De syns selvsagt ikke dette er noe moro, sier operasjonslederen.

Laster Twitter-innhold

– Relativt store verdier stjålet

Politiet fikk melding fra hotellet rundt klokka 23.30 om at spillere fra Panama at ukjente personer hadde vært inne på rommene deres og stjålet verdisaker.

Ved 2-tiden natt til torsdag hadde politiet vært på plass på stedet i flere timer, og snakket med dem som er involvert og fornærmet i saken. Politiet jobbet også med å få klarhet i hva som er blitt stjålet, samt med sikring av spor.

– Det er snakk om relativt stor verdier som er stjålet, men vi vet ikke noen eksakte summer foreløpig, sier Hekkelstrand.

Skjedde trolig under kampen

Tidsrommet tyveriet skal ha skjedd er trolig mellom klokka 17 og 21, ifølge politiet, midt under landskampen mot Norge.

Ifølge avisen BolaVIP, skal det være Panama-spillerne Armando Cooper, Jaime Penedo og Román Torres som har fått verdisaker stjålet fra hotellrommet.

Spillerhotellet Radisson Blu Hotel Nydalen sier overfor NTB at de ikke ønsker å uttale seg om saken.

Siste nytt

 • Friidretten fryser OL-kvalifisering

  Det internasjonale friidrettsforbundet har satt kvalifiseringsperioden for Tokyo-OL på vent til desember. Det skriver de i en pressemelding.

  Det betyr at det ikke vil være mulig å kvalifisere seg til OL frem til 1. desember. Utøvere som allerede er kvalifisert etter at kvalifiseringsperioden åpnet i fjor, vil fortsatt være kvalifisert.

  Avgjørelsen er tatt etter samtaler med utøverkommisjonen. Resultater oppnådd før 1. desember kan registreres som verdensrekorder, kontinentale eller nasjonale rekorder, men de vil ikke kvalifisere til OL eller telle på verdensrankingen.

  FILE PHOTO: A 3D printed Olympics logo is seen in front of displayed "Tokyo 2021" words in this illustration
  Foto: Dado Ruvic / Reuters
 • Eliteseriestart utsatt igjen

  Forbudet mot idrettsarrangementer til 15. juni betyr at Norges Fotballforbunds planer for sesongstart i norsk toppfotball må utsettes igjen.

  Kulturminister Abid Raja (V) opplyste tirsdag at regjeringens tiltak for å hindre videre smitte av koronaviruset forlenges inn i juni. Folk skal holde minst to meters avstand til hverandre og ikke samles i grupper på flere enn fem.

  – Det finnes en rekke scenarioer nede på tegnebrettet hos oss, men de avhenger helt av hvor lenge denne krisen varer og hvilke muligheter vi har på de gjenstående dagene i 2020, sa NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt til NTB mandag.

  Eliteserien fotball 2019: Rosenborg - Ranheim (3-2).
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Bislett Games utsatt

  Bislett Games, som skulle vært arrangert 11. juni 2020, blir utsatt eller avlyst.

  – Vi jobber nå med alternative kalendere. Det jobbes også med alternative formater. Over påske kommer Diamond League ut med en pressemelding hvor man har noe å melde. Det samme gjør vi fra Bislett, sier stevneleder Steinar Hoen til NRK.

  Han sier han støtter tiltakene som regjeringen har gjort, og vil jobbe med å finne en løsning for å arrangere et Bislett Games, i ett eller annet format, senere.

  Bislett Games 2019
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal