NRK Meny
Normal

Panama-spillere frastjålet verdisaker på hotell i Nydalen

Flere spillere på Panamas landslag i fotball har fått frastjålet verdisaker fra hotellrommet mens de spilte kamp mot Norge onsdag, opplyser Panamas fotballforbund på Twitter.

Fotball-landskamp menn (privatlandskamp) Norge -Panama.

TAPTE MOT NORGE: Panama tapte mot Norge onsdag kveld men er VM-klare for første gang. De møter Belgia (18. juni), England (24. juni) og Tunisia (28. juni).

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

– Tre rom ble offer for tyveri på spillerhotellet i Oslo, Norge. Det norske politiet er på stedet for å samle bevis, skriver Panamas fotballforbund på Twitter.

Det var VG som først omtalte saken.

Operasjonsleder i Oslo-politiet Rune Hekkelstrand bekrefter overfor NRK at politiet at det har vært innbrudd på flere hotellrom i løpet av kvelden.

– Vi har snakket med dem som er involvert og flere andre. De syns selvsagt ikke dette er noe moro, sier operasjonslederen.

Laster Twitter-innhold

– Relativt store verdier stjålet

Politiet fikk melding fra hotellet rundt klokka 23.30 om at spillere fra Panama at ukjente personer hadde vært inne på rommene deres og stjålet verdisaker.

Ved 2-tiden natt til torsdag hadde politiet vært på plass på stedet i flere timer, og snakket med dem som er involvert og fornærmet i saken. Politiet jobbet også med å få klarhet i hva som er blitt stjålet, samt med sikring av spor.

– Det er snakk om relativt stor verdier som er stjålet, men vi vet ikke noen eksakte summer foreløpig, sier Hekkelstrand.

Skjedde trolig under kampen

Tidsrommet tyveriet skal ha skjedd er trolig mellom klokka 17 og 21, ifølge politiet, midt under landskampen mot Norge.

Ifølge avisen BolaVIP, skal det være Panama-spillerne Armando Cooper, Jaime Penedo og Román Torres som har fått verdisaker stjålet fra hotellrommet.

Spillerhotellet Radisson Blu Hotel Nydalen sier overfor NTB at de ikke ønsker å uttale seg om saken.

Siste nytt

 • West Ham sikret seg franske Diop

  West Ham har signert den franske midtstopperen Issa Diop. 21-åringen hentes fra Toulouse og har signert en femårskontrakt. Premier League-klubben har ikke oppgitt overgangssummen, men ifølge britiske medier er den rundt 22 millioner pund (238 millioner kroner).

   Issa Diop
  Foto: Regis Duvignau / Reuters
 • Salah starter mot Russland

  Ifølge Egypts lagoppstilling er Mohamed Salah i startoppstillingen til Egypts kamp mot Russland i kveld. Liverpool-spilleren har vært ute med en skulderskade, og spilte ikke da Egypt tapte 0-1 for Uruguay.

  Foto: Dmitri Lovetsky / AP
 • Neymar hinket av trening

  Flere melder på Twitter at den brasilianske stjernen Neymar måtte avbryte dagens trening og forlot banen haltende. Neymar rakk akkurat å bli skadefri til VM etter et brudd i foten i mars.

  Neymar
  Foto: Adrian Dennis / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
FIFA Fotball-VM 2018: Russland - Egypt
FIFA Fotball-VM 2018: Russland - Egypt
Best i verden: Tidenes fotball-VM