Panama-spillere frastjålet verdisaker på hotell i Nydalen

Flere spillere på Panamas landslag i fotball har fått frastjålet verdisaker fra hotellrommet mens de spilte kamp mot Norge onsdag, opplyser Panamas fotballforbund på Twitter.

Fotball-landskamp menn (privatlandskamp) Norge -Panama.

TAPTE MOT NORGE: Panama tapte mot Norge onsdag kveld men er VM-klare for første gang. De møter Belgia (18. juni), England (24. juni) og Tunisia (28. juni).

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

– Tre rom ble offer for tyveri på spillerhotellet i Oslo, Norge. Det norske politiet er på stedet for å samle bevis, skriver Panamas fotballforbund på Twitter.

Det var VG som først omtalte saken.

Operasjonsleder i Oslo-politiet Rune Hekkelstrand bekrefter overfor NRK at politiet at det har vært innbrudd på flere hotellrom i løpet av kvelden.

– Vi har snakket med dem som er involvert og flere andre. De syns selvsagt ikke dette er noe moro, sier operasjonslederen.

Laster Twitter-innhold

– Relativt store verdier stjålet

Politiet fikk melding fra hotellet rundt klokka 23.30 om at spillere fra Panama at ukjente personer hadde vært inne på rommene deres og stjålet verdisaker.

Ved 2-tiden natt til torsdag hadde politiet vært på plass på stedet i flere timer, og snakket med dem som er involvert og fornærmet i saken. Politiet jobbet også med å få klarhet i hva som er blitt stjålet, samt med sikring av spor.

– Det er snakk om relativt stor verdier som er stjålet, men vi vet ikke noen eksakte summer foreløpig, sier Hekkelstrand.

Skjedde trolig under kampen

Tidsrommet tyveriet skal ha skjedd er trolig mellom klokka 17 og 21, ifølge politiet, midt under landskampen mot Norge.

Ifølge avisen BolaVIP, skal det være Panama-spillerne Armando Cooper, Jaime Penedo og Román Torres som har fått verdisaker stjålet fra hotellrommet.

Spillerhotellet Radisson Blu Hotel Nydalen sier overfor NTB at de ikke ønsker å uttale seg om saken.

Siste nytt

 • Arsenal og Ødegaard ute

  Arsenal er ute av Europaligaen etter at det andre semifinale-oppgjeret mot Villarreal enda 0–0. Det spanske laget leia 2–1 etter det første oppgjeret, og sjølv om Arsenal hadde sine sjansar så lukkast dei ikkje med å få ballen i mål. Martin Ødegaard hadde ein relativt anonym kveld for heimelaget, og blei bytta ut etter om lag halvspelt andre omgang med det som såg ut som ein liten smell. Villarreal møter Manchester United i finalen i Gdansk 26. mai

  Europa League - Semi Final Second Leg - Arsenal v Villarreal
  Foto: Hannah Mckay / Reuters
 • Solskjær til sin første finale

  Ole Gunnar Solskjær skal leie Manchester United i sin første finale. For sjølv om dei tapa 3–2 i det andre semifinale-oppgjeret i Europaligaen mot Roma, så vann dei 8–5 samanlagt. Edinson Cavani blei tomålsskårar for United. Bryan Cristante, Edin Dzeko og eit sjølvmål av Alex Telles stod for Roma sine mål.

  I finalen i Gdansk 26. mai møter dei Villarreal.

  Europa League - Semi Final Second Leg - AS Roma v Manchester United
 • Ishockeylandslaget fikk bank

  Etter to hederlige tap mot Sverige i sine første landskamper på 15 måneder måtte Norges ishockeykrigere torsdag se seg slått 4–0 av Danmark.

  Oppgjøret i Bitcoin Arena (!) i Rungsted var målløst og situasjonsfattig i drøyt to perioder, men da var det hjemmelaget som koblet grepet. Den siste perioden ble tung for de norske med fire baklengsmål, 3–15 i skudd og matchstraff på keeper Henrik Haukeland. (NTB).

  VM-oppkjøring ishockey, menn: Norge - Sverige
  Foto: Fredrik Hagen / Norges Ishockeyforbund / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal