Panama-spillere frastjålet verdisaker på hotell i Nydalen

Flere spillere på Panamas landslag i fotball har fått frastjålet verdisaker fra hotellrommet mens de spilte kamp mot Norge onsdag, opplyser Panamas fotballforbund på Twitter.

Fotball-landskamp menn (privatlandskamp) Norge -Panama.

TAPTE MOT NORGE: Panama tapte mot Norge onsdag kveld men er VM-klare for første gang. De møter Belgia (18. juni), England (24. juni) og Tunisia (28. juni).

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

– Tre rom ble offer for tyveri på spillerhotellet i Oslo, Norge. Det norske politiet er på stedet for å samle bevis, skriver Panamas fotballforbund på Twitter.

Det var VG som først omtalte saken.

Operasjonsleder i Oslo-politiet Rune Hekkelstrand bekrefter overfor NRK at politiet at det har vært innbrudd på flere hotellrom i løpet av kvelden.

– Vi har snakket med dem som er involvert og flere andre. De syns selvsagt ikke dette er noe moro, sier operasjonslederen.

Laster Twitter-innhold

– Relativt store verdier stjålet

Politiet fikk melding fra hotellet rundt klokka 23.30 om at spillere fra Panama at ukjente personer hadde vært inne på rommene deres og stjålet verdisaker.

Ved 2-tiden natt til torsdag hadde politiet vært på plass på stedet i flere timer, og snakket med dem som er involvert og fornærmet i saken. Politiet jobbet også med å få klarhet i hva som er blitt stjålet, samt med sikring av spor.

– Det er snakk om relativt stor verdier som er stjålet, men vi vet ikke noen eksakte summer foreløpig, sier Hekkelstrand.

Skjedde trolig under kampen

Tidsrommet tyveriet skal ha skjedd er trolig mellom klokka 17 og 21, ifølge politiet, midt under landskampen mot Norge.

Ifølge avisen BolaVIP, skal det være Panama-spillerne Armando Cooper, Jaime Penedo og Román Torres som har fått verdisaker stjålet fra hotellrommet.

Spillerhotellet Radisson Blu Hotel Nydalen sier overfor NTB at de ikke ønsker å uttale seg om saken.

Siste nytt

 • Sundby ferdig for sesongen

  Martin Johnsrud Sundby står over verdenscupavslutningen i Canada, skriver Norges Skiforbund i en pressemelding. «Luften har rett og slett gått ut av ballongen», heter det. Totalt skal 20 norske utøvere delta i minitouren i Quebec.

  Sundby.
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
 • Ruud falt på verdensrankingen

  Casper Ruud faller fire plasser på den ferske verdensrankingen i tennis. Han er nå nummer 98. Ruuds 94.-plass på den forrige rankingen var karrierebeste og første gang 20-åringen var inne blant de 100 beste.

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • Kristoffersen-rettssak denne uken

  Henrik Kristoffersens sponsorstrid med Norges Skiforbund skal opp for Oslo tingrett tirsdag. Kristoffersen har ønsket å bruke Red Bulls logo på hjelmen, noe NSF har nektet ham siden Telenor er forbundets sponsor. Kristoffersen krever 15 millioner av forbundet.

  VM alpint 2019 Åre storslalåm
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal