NRK Meny
Normal

Padlerne gir ikke opp

Padleforbundet leverer søknad til det internasjonale forbundet slik at Norge likevel kan delta med lagbåt under OL i Beijing.

Eirik Verås Larsen

Eirik Verås Larsen er kvalifisert til OL i Kina.

Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Bare Eirik Verås Larsen er kvalifisert, men landslagssjef Morten Ivarsen sier til NRK at forbundet ikke har gitt opp håpet om å få med en båt på K2 1000 meter.

Kan delta

- Vi vil søke om å få en plass dersom det blir en ledig, sier Ivarsen.

Han forteller at det internajonale forbundet har oppfordret til å søke om en ekstra plass i Bejing selv om Norge bare er kvalifisert med en utvører.

Eirik Verås Larsen kan delta på K1 500 og K1 1000 meter. Men sammen med Mattis Næss klarte han ikke å sikre Norge deltakelse på K2 1000 meter i sommerlekene da de forsøkte under EM nylig.

Ber om hjelp

- Jeg føler at vi kan prestere på K2 1000 meter, sier landslagssjefen. Vi har ikke opp håpet om å få være med i Bejing, sier Ivarsen.

Norge har tidligere gitt fra seg en plass til et annet land i sommerlekene i padling, men denne gang er det det norske forbundet som ber om hjelp.

Siste nytt

 • Stabæks måltyv takket nei til Kina

  Stabæk fikk nylig et tilbud på over 20 millioner kroner for Ohi Omoijuanfo, men bæringene takket nei til budet fra kinesiske Henan Jianye, skriver Nettavisen. Spissen scoret 17 mål på 27 seriekamper forrige sesong.

  Eliteserien i fotball 2017. Lillestrøm - Stabæk. (2-2)
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Vipers var overlegne mot Tertnes

  Serieleder Vipers legger press på rivalene etter en klar 33-22-seier hjemme mot Tertnes i eliteserien i håndball. Vipers ledet 18–8 til pause, og endte til slutt med ellevemålsseier for vertene. Kristine Lunde-Borgersen ble Vipers toppscorer.

  Vipers-Tertnes
  Foto: Geir Ingar Egeland
 • Juventus-kamp utsatt etter snøvær

  Et banedekke bedre egnet til langrenn enn fotball gjorde at Juventus' hjemmekamp mot Atalanta ikke ble spilt søndag. Ny dato for Serie A-duellen er ikke satt. Etter at spillerne hadde varmet opp ble det besluttet at kampen flyttes til en annen dag.

  SOCCER-ITALY-JUV-ATA/
  Foto: MASSIMO PINCA / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin spesial