Her går det helt galt for hinderløperen

Rolanda Bell fra Panama skapte mandagens store snakkis da hun gikk på trynet først ned i vanngraven på 3000 meter hinder.

Det var under nattens innledende heat at Rolanda Bell fikk et ublidt møte med vannet på 3000 meter hinder. 27-åringen fra Panama snublet regelrett i hinderet før hun stupte pladask ned i vanngraven.

En vanngrav er forøvrig 3,66 meter lang, med en maksdybde på 70 centimeter. Bell ble med andre ord skikkelig dynket i fallet sitt.

Se bildegalleri over artikkelen. Video av hendelsen kan du se lenge ned i saken.

Laster Twitter-innhold

– Føttene på feil sted

Den svenske avisen Expressen var først ute med å omtale det forunderlige fallet. Til radiostasjonen wRADIO snakket Bell om den store nedturen.

– Jeg er veldig skuffet fordi jeg aldri har falt før. Jeg vet ikke om det er nervene, men føttene mine var ikke på rett sted, så jeg bommet på hoppet, forklarer hun.

På sin Facebook-side fortalte Bell senere at hun aldri har opplevd noe lignende tidligere.

– Etter fem år med disiplinert trening krasjet jeg for første gang over et hinder, skriver hun.

(Artikkelen fortsetter lenger ned)

Laster Twitter-innhold
Rolanda Bell går i vanngraven med hode først under sitt forsøksheat på 3000m hinder for kvinner.

Fortsatte løpet

Fullstendig gjennomvåt kom Bell seg helskinnet på beina igjen etter hellet, men til tross for at hun fortsatte å løpe maktet hun ikke å hindre at hun kom sist i mål. Dermed greide hun ikke målet om å få løpe i finalen.

– Min første tanke var å komme meg opp og fullføre løpet. Jeg har jobbet for hardt og for lenge til å gi opp, skriver Bell videre på sin Facebook-konto.

– Takk til alle som allerede har vist sin støtte. Takk til Panama og takk til forbundets president for et kjempefint år. Jeg har forbedret meg med fem sekunder, og har store forhåpninger til neste år.

Siste nytt

 • Semb slutter som sportssjef

  Nils Johan Semb slutter som sportssjef og går over i en deltidsstilling som seniorrådgiver i Norges Fotballforbunds eliteavdeling. Det skriver fotball.no. Semb skal nå primært jobbe inn mot aldersbestemte landslag og topptrenerutdanningen. – Jeg ønsker å frigjøre tid til å gjøre andre ting etter mange år med stor reise- og pendlevirksomhet, sier Semb. Det var Semb som rekutterte Lars Lagerbäck som landslagssjef for to år siden etter at svensken egentlig hadde bestemt seg for å gi seg som trener.

  Fotballandslaget med pressetreff.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Windingstad med karrierebeste

  Rasmus Windingstad ble nummer syv i kombinasjonen i Bansko fredag. Alexis Pinturault vant oppskriftsmessig foran Marcel Hirscher og Stefan Hadalin. Aleksander Aamodt Kilde endte på 14.-plass, mens Henrik Kristoffersen ble nummer 16 i sin kombi-debut.

  Windingstad.
  Foto: Gabriele Facciotti / AP
 • Graabak står over langrennsdelen

  Jørgen Graabak har bestemt seg for å stå over langrenssdelen i dagens kombinertrenn. Han forbereder seg heller til lørdagens hopptrening.

  Graabak skuffet i hopprennet. Han var nummer 28 etter hoppingen og skulle gå ut 2,19 bak ledende Eric Frenzel.

  Graabak i Lahti
  Foto: Martin Habbestad / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal