Overtidssiger for Zuccarello

Minnesota Wild vann bortekampen mot New Jersey Devils 3–2 etter straffeslag. Mats Zuccarello hadde ei målgjevande pasning til 1-0, men skaut i stolpen i straffekonkurransen.

Nordmannen fekk litt over 18 minutt på isen. Han har 14 målpoeng på 15 kampar denne sesongen.

Det gir håp om å oppnå et gjennomsnitt på eitt målpoeng per kamp i sesongen.

– Ein drøymer jo om det, gjer ein ikkje? Men det er klart at eg har spelt i snart tolv år no. Eg veit at eitt poeng i snitt er å ta i, men eg prøver å gjere så godt eg kan, og hjelpe til med at laget vinn kampar, seier den norske hockeystjerna til NTB.

Minnesota Wild og Mats Zuccarello
Foto: ELSA / AFP

Siste nytt

 • Rekord-bonanza av skøytegutta

  Allan Dahl Johansson gikk 1500-meteren på 1:42.619 i Salt Lake City lørdag kveld, noe som er personlig rekord for nordmannen. Også Peder Kongshaug og Kristian Ulekleiv bedret rekordene sine på distansen med tidene 1:42.880 og 1:42.435.

  Løpet er ikke avsluttet, så er det er foreløpig uklar hvilke plasseringer nordmennene havner på.

  Allan Dahl Johansson
  Foto: Peter Dejong / AP
 • Tronstad med to perlemål

  Sondre Tronstad hadde virkelig stilt inn siktet da Vitesse vartet opp med en storseier over Cambuur i den nederlandske æresdivisjonen lørdag. Nordmannen smalt inn to langskudd, før han ble byttet ut etter 72 minutter på stillingen 5-1 til Vitesse. Noen minutter senere sto det 6-1 på tavla, og det ble også resultatet.

  Sondre Tronstad, Vitesse
  Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP
 • City inntok tabelltopp

  Manchester City tok tabelltoppen i Premier League etter 3-1-seier borte mot Watford lørdag kveld.

  City utnyttet med det muligheten til å smette forbi Chelsea på toppen av tabellen, etter at London-laget tapte mot West Ham.

  Allerede etter fire minutter sendte Raheem Sterling City i føringen, og vondt ble til verre for Watford da Bernardo Silva doblet før pause. Etter pause la sammen man på til 3-0, før Watford reduserte like før slutt gjennom Cucho Hernandez.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Ian Walton / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal