Overrasket med andreplass

Norges lettvektsdobbeltsculler med Kristoffer Brun og Are Strandli overrasket med 2.-plass i et tøft heat og tok seg rett til semifinale i OL.

Brun & Strandli videre i dobbelsculler - lettvekt

VIDEO: Brun & Strandli gikk videre i dobbelsculler - lettvekt.

Den norske båten med Strandli fra Stavanger og Brun fra Bergen var sist av de fem båtene i sitt heat halvveis, men hang godt med.

Gjennom en sterk avslutning tok Brun og Strandli seg forbi Hellas, Cuba og Ungarn og rodde inn til 2.-plass rett bak den danske båten. Mads Rasmussen og Rasmus Quist vant på tiden 6.33,11 og var et snaut sekund foran Norge.

De to beste i hvert heat er klare for semifinaler torsdag, mens øvrige må gjennom oppsamlingsheat tirsdag. Finalen ros lørdag.

OS 2012 Sommer OL i London 2012

Norges lettvektsdobbeltsculler med Kristoffer Brun og Are Strandli overrasket med 2.-plass i et tøft heat og tok seg rett til semifinale i OL.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

Siste nytt

 • Ni tap på rad

  Aalesund tapte 3-0 hjemme mot Odd, har ni strake tap og holder stø kurs mot nedrykk fra eliteserien. Odin Bjørtuft, Kevin Egell-Johansen og Mushaga Bakenga scoret målene for gjestene i Ålesund.

  Aalesund
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Rosenborg reddet tre poeng

  Sarpsborg 08 presset på for en utligning, men Rosenborg holdt unna og vant 2-1. Dino Islamovic scoret på straffe og Pa Konate på en kontring, og dermed ledet RBK 2-0 til pause. Jonathan Lindseth reduserte i andre omgang, men alle de tre poengene ble med til Trøndelag. Dermed ligger Rosenborg ett poeng bak Molde i kampen om sølvet.

  Islamovic, Rosenborg
  Foto: Christoffer Andersen / NTB
 • Molde beholder sølvgrepet

  Valdimar Ingimundarson reduserte for Strømsgodset på tampen, men Molde vant 2-1 etter scoringer av Martin Ellingsen og Magnus Wolff Eikrem. Dermed beholde moldenserne grepet om sølvplassen i eliteserien i fotball, ett poeng foran Rosenborg.

  Molde
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal