Overlegen seier til Klæbo og Falla

Johannes Høsflot Klæbo var overlegen mot Gjøran Tefre i sprintfinalen på Blinkfestivalen. Klæbo satte i et ekstra gir tidlig, dro ifra Tefre og kunne gå alene over målstreken.

– Det var tungt. Det har vært en lang dag, så ærlig kan jeg være, men det er alltid artig å vinne skirenn, sier Klæbo til NRK etter løpet.

På kvinnesiden viste Maiken Caspersen Falla at hun fortsatt er best. For mot Mathilde Skjærdalen Myhrvold var det jevnt en stund, men mot slutten hadde ikke Myhrvold sjans mot «veteranen» Falla.

Blinkfestivalen 2020
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Kjemperedning sikret Chelsea-poeng

  For første gang så Frank Lampard sitt Chelsea-lag spille en målløs kamp. Sevilla var nærmest scoring på Stamford Bridge.

  Chelsea-keeper Edouard Mendy sto for en fantastisk refleksredning i første omgang, mens innbytter Joan Jordán sendte et fenomenalt direkteskudd rett over mål fra 16 meter midtveis i 2. omgang. (NTB)

  Edouard Mendy
  Foto: Mike Hewitt / AFP
 • Bayern München-spiller smittet

  Mesterligavinner Bayern München har fått sitt første koronasmittetilfelle. Serge Gnabry har testet positivt og mister onsdagens kamp mot Atlético Madrid.

  Gnabry er også uaktuell til helgens seriekamp mot Eintracht Frankfurt.

  Klubben meldte om den positive testen i en kort melding på sitt nettsted, der det opplyses at 25-åringen er isolert i sitt hjem.

  Germany Soccer Bundesliga
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Juventus åpnet med seier

  Álvaro Morata scoret begge målene da Juventus åpnet mesterligaen med 2-0-seier borte mot Dinamo Kiev.

  Den innleide Atlético Madrid-spissen ble dermed den avgjørende faktoren i en relativt sjansefattig kamp, der Juventus stort sett hadde god kontroll. (NTB)

  Ukraine Soccer Champions League
  Foto: Valentyn Ogirenko / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal