NRK Meny
SOCCER-ENGLAND/
Foto: PHIL NOBLE / Reuters

Overganger og transferrykter

 • Dyer til Leicester

  Det tikker fortsatt inn noen overganger, og Swanseas ving Nathan Dyer har gått på lån til Leicester den kommende sesongen.

  Laster Twitter-innhold
 • Martial bekreftet klar for United

  Den franske tenåringen Anthony Martial er nå klar for Manchester United. Den engelske klubben bekreftet overgangen tirsdag.

  Laster Twitter-innhold
 • Lescott til Aston Villa

  Joleon Lescott går til Aston Villa og kan der danne midtstopperpar med sin gamle venn fra Manchester City, Micah Richards.

  Laster Twitter-innhold
 • Tøffere konkurranse for King

  Bournemouth har signert Glenn Murray på en treårsavtale fra Crystal Palace. 31-åringen spiller spiss og blir en direkte konkurrent til Joshua King om plassen på topp for det nyopprykkede laget.

  Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP
 • Storaksjon mot kampfiksing

  Midt i forberedelsene til mesterligafinalen i Kiev rystes ukrainsk fotball av det som kan være en stor kampfiksingsskandale. Topplagene Vorskla Poltava og Zorja Lugansk er på listen over i alt 35 klubber som politiet mener har vært involvert i kampfiksing.

 • Lovren klar for Ronaldo-test

  Dejan Lovren vet han har en tøff oppgave i vente mot Cristiano Ronaldo i mesterligafinalen: – Ronaldo har spilt denne typen kamper i 12-15 år. Han scorer over 30 mål hver sesong. Men vi møter verdens beste spisser i Premier League, så vi vet hvordan vi skal forsvare oss som lag.

  Dejan Lovren
  Foto: Glyn Kirk / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal