Østerriksk fotball 2019/20

Siste nytt

 • Klar for nederlandsk klubb

  Midtstopperen Ulrik Yttergård Jenssen (25) fortsetter karrieren i nederlandske Willem II.

  Det opplyser æresdivisjonsklubben på sitt nettsted. Jenssen har undertegnet en treårskontrakt med sitt nye lag.

  Tromsøværingen, som er bror av den mangeårige landslagsspilleren Ruben Yttergård Jenssen, har spilt for Nordsjælland i dansk fotball de siste fire sesongene. Før det spilte han for Tromsø og for Lyons 2.-lag.

  Ulrik Yttergård Jensen
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Casper Ruud finaleklar i Gstaad

  Casper Ruud spilte solid etter litt startvansker og gruset Vit Kopriva 6-3, 6-0 i semifinalen i ATP-turneringen i Gstaad. I finalen venter Hugo Gaston (20).

  Ruud sikter seg inn mot sin andre strake turneringsseier etter å ha gått til topps i Båstad-turneringen sist helg. Nordmannen er 3.-seedet i turneringen og storfavoritt foran finalemøtet med franskmannen Gaston.

  Gaston er rangert som nummer 155 i verden og spiller sin første ATP-finale på seniornivå. Han har imponert stort i den sveitsiske turneringen og slo den 7.-seedede serberen Laslo Djere i lørdagens semifinale.

  Også Ruuds semifinalemotstander hadde overrasket positivt ved å ta seg såpass langt i Gstaad. Kopriva slo blant annet ut 1.-seedede Denis Shapovalov i kvartfinalen.

  I semifinalen mot Ruud skulle det derimot bli for tøft, selv om tsjekkeren startet godt og brøt nordmannen i hans første servegame.

  Britain Wimbledon Tennis
  Foto: Alberto Pezzali / AP
 • Sverige til kvartfinale i fotball

  Sverige er klar for kvartfinale i kvinnenes OL-turnering etter 4-2-seieren over Australia. Svenskene fulgte opp 3-0-seieren mot USA i åpningskampen med å sende Australia og Sam Kerr av banen med et 2-4-tap.

  Hovedoppgaven for det svenske laget var å stoppe den australske Chelsea-stjernen Kerr. Det lykkes de ikke med, for Kerr scoret to mål, men takket være Fridolina Rolfö og målvakten Hedvig Lindahl ble det likevel seier og avansement.

  Tokyo Olympics Soccer
  Foto: Martin Mejia / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal