Østerriksk fotball 2018/19

 • Haaland scoret i debuten

  Fredag kveld fikk Erling Braut Haaland sin debut for Red Bull Salzburg, i en treningskamp mot Anif. 18-åringen slapp til i det 59. minutt, og 20 minutter senere fikk han satt sitt første mål. Hans norske lagkamerat Fredrik Gulbrandsen scoret to.

  Eliteserien fotball, menn: Strømsgodset - Molde (1-2)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Veton Berisha fikk ny trener

  Dietmar Kühbauer blir ny trener for Veton Berisha og lagkameratene i den østerrikske fotballklubben Rapid Wien.

  Rapid Wien bekreftet ansettelsen av Kühbauer på sine nettsider mandag. 47-åringen har tidligere trent en annen østerriksk klubb, St. Pölten.

  Veton Berisha
  Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
 • Gulbrandsen scoret sesongens første

  Fredrik Gulbrandsen kom innpå i siste ordinære spilleminutt, men rakk likevel å havne i målprotokollen for Salzburg i 3-1-seieren over St. Pölten. Nordmannen scoret sitt første seriemål for sesongen sju minutter på overtid i lørdagens oppgjør i østerriksk fotball. Det ble også kampens siste spark på ballen.

  Fredrik Gulbrandnsen
  Foto: Kerstin Joensson / AP
 • - Håland i Østerrike

  Moldes Erling Braut Håland er ifølge Romsdals Budstikke i forhandlinger om sin personlige kontrakt med den østerrikske klubben Red Bull Salzburg. Molde godtok forrige uke et bud på 18-åringen, som dermed ikke er i troppen til Moldes kamp i europaligakvalifiseringen borte mot skotske Hibernian i kveld.

  Eliteserien fotball: Brann - Molde 0 - 4
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Håland: – Molde har godkjent bod

  Alf Inge Håland, far til Molde-spiss Erling Braut Håland, seier til TV 2 at Molde har godkjent eit bod på sonen frå austerrikske Red Bull Salzburg. – No er det opp til spelaren å eventuelt bli einig med klubben. Det kan sikkert ta litt tid. Erling trivest godt i Molde, seier Alf Inge Håland.

  Eliteserien fotball 2018 Molde - Vålerenga 5-1
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Seier for Henrik Ingebrigtsen

  Henrik Ingebrigtsen innledet sesongen med seier på 3000-meteren under Trond Mohn Games på 7.52.71. – Formen har ikke helt kommet ennå, sier Ingebrigtsen til tross for seiern..

 • Ingebrigtsen slått i Bergen

  Filip Ingebrigtsen måtte meget overraskende ta til takke med andreplass på 1500-meteren under Trond Mohn Games onsdag kveld. Filip Sasinek fra Tsjekkia vant på 3.41,61, Ingebrigtsen løp på 3.42,0. – Det var litt kjedelig. Det er alltid litt smårusk og jeg trenger en del konkurranser for å komme skikkelig i gang, sier Ingebrigtsen til stadionspeakeren.

  Filip Ingebrigtsen
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Quarco på andreplass

  Norges raskeste mann, Jonathan Quarco, fikk kjenning med en strekk i låret da han innledet sesongen med 10,75. Det holdt til andreplass på 100-meteren i Trond Mohn Games. Benjamin Williams fra Canada vant på 10,62.

  Quarco
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal