NRK Meny

Østerriksk Bundesliga 2015/16

 • Berisha mot seriegull

  Valon Berisha var blant banens beste spillere da Salzburg tok et nytt steg mot seriegull med 3-1-seier over Altach i østerriksk eliteserie lørdag. Den norske landslagsspilleren tegnet seg ikke på scoringslista, men var toneangivende for hjemmelaget i sin kantrolle, melder NTB.

 • Berisha scoret i seier

  Valon Berisha scoret Salzburgs første mål i 2-1-seieren mot Mattersburg lørdag. 23-åringen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 16 minutter. Berisha har scoret fire seriemål for Salzburg denne sesongen og i den norske landslagstroppen som møter Estland og Finland.

  Berisha
  Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix
 • Berisha matchvinner i Østerrike

  Valon Berisha bidro med en viktig scoring da Salzburg tok seg videre til kvartfinale i den østerrikske fotballcupen tirsdag. Ried ble slått 4-2 og Berisha spile hele kampen.

  Berisha
  Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Siste nytt

 • Norsk siger i curling-EM

  Thomas Ulsruds lag slo Nederland 6-2 i sin tredje kamp i curling-EM i Sveits. Dermed har Norge to sigrar og eitt tap hittil.

  Måndag møter Norge både Slovakia og Italia.

 • Stiller for sin sjette periode

  Gian Franco Kasper (73) stiller til val som FIS-president for sin sjette periode neste år, melder insidethegames.biz. Kasper har leia FIS sidan 1998.

  Det internasjonale skiforbundet har berre hatt fire presidentar sidan opprettinga i 1924.

  Gian-Franco Kasper
  Foto: GEORG HOCHMUTH / AFP
 • Suzann Pettersen sprakk

  Suzann Pettersen var i delt ledelse før siste runde, men hang ikke med på rivalenes birdiefest, og falt til 11.-plass i LPGA-tourfinalen.

  Tutta kjempet om sin første seier på LPGA-touren på godt over to år, men to birdier var ikke godt nok. Hun måtte nøye seg med å gå sisterunden i Florida på par.

  Suzann Pettersen
  Foto: SAM GREENWOOD / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal