NRK Meny

Østerriksk Bundesliga 2015/16

 • Berisha mot seriegull

  Valon Berisha var blant banens beste spillere da Salzburg tok et nytt steg mot seriegull med 3-1-seier over Altach i østerriksk eliteserie lørdag. Den norske landslagsspilleren tegnet seg ikke på scoringslista, men var toneangivende for hjemmelaget i sin kantrolle, melder NTB.

 • Berisha scoret i seier

  Valon Berisha scoret Salzburgs første mål i 2-1-seieren mot Mattersburg lørdag. 23-åringen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 16 minutter. Berisha har scoret fire seriemål for Salzburg denne sesongen og i den norske landslagstroppen som møter Estland og Finland.

  Berisha
  Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix
 • Berisha matchvinner i Østerrike

  Valon Berisha bidro med en viktig scoring da Salzburg tok seg videre til kvartfinale i den østerrikske fotballcupen tirsdag. Ried ble slått 4-2 og Berisha spile hele kampen.

  Berisha
  Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Siste nytt

 • Bøkko på pallen i Erfurt

  Hege Bøkko fra Hol tok andreplassen på 1000-meteren under verdenscupen i Erfurt søndag med tiden 1.15.52. Det er Bøkkos første pallplass i verdenscupen i karrieren.

  Vanessa Herzog vant på 1.15.26.

  – Dette var sykt gøy, sier Bøkko til NRK.

  Hege Bøkko
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Lorentzen til topps på 500 meter

  Håvard Lorentzen fikk en treg start på 500 meteren, men leverte en kanonrunde og vant 500-meteren i verdenscupen i Erfurt søndag. Lorentzen gikk på 34,85, og vant med 0,1 sekund på Jan Smeekens.

  – Det var deilig, sier Lorentzen til NRK.

  xz
 • Norge leder klart etter hoppingen

  Norge leder lagkonkurransen i kombinert etter hoppdelen. Jørgen Graabak, Espen Andersen, Jarl Magnus Riiber og Jan Schmid har 29 sekunders forsprang på Østerrike før langrennet. Finland er treer, 1.03 bak Norge.

  Norges kanskje største utfordrer, Tyskland, sviktet i bakken og er nummer fem. Tyskerne går ut 1.43 bak Norge.

  Graabak
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup skøyter
VM skiflyging: Laghopp
VM skiflyging: Laghopp
Sport i dag
Sport i dag
Sportsrevyen
Sportsrevyen