Østberg ikkje med til Lillehammer

Ingvild Flugstad Østberg har framleis startnekt og er ikkje med i troppen til Lillehammer i helga. Det var ei ulykkeleg Østberg som informerte pressa om at ho ikkje hadde passert helsesjekken før opningsrennet på Beitostølen. Landslagsleiinga stadfesta då at det mellom anna handla om næringsinntak. Østberg gjekk heller ikkje i verdenscupopninga i Ruka. Her er lista over dei som er tatt ut til verdscupen på Lillehammer.

Ingvild Flugstad Østberg 2
Foto: terje pedersen / terje pedersen

Siste nytt

 • Riiber falt nesten - leder likevel

  Jarl Magnus Riiber leder søndagens kombinertverdenscuprenn etter hoppingen. Han hoppet 139,5 meter, og ramlet nesten i landingen. Likevel leder han med fire sekunder ned til Franz-Josef Rehrl før langrennet. Det er fire nordmenn blant de fem beste etter hopprennet.

 • Økt traktor-beredskap på Ullevaal

  Søndag morgen våknet NFF opp til snø på Ullevaal stadion, og derfor har forbundet gjort grep før cupfinalen 13.15. Banen er i ferd med å måkes, men forbundet har økt beredskapen før kampstart. Det innebærer at banen kan ryddes på 15 minutter.

  Ullevaal stadion ryddes for snø
  Foto: Ole Rolfsrud / NRK
 • Zuccarello-mål til ingen nytte

  Mats Zuccarello scoret sitt syvende mål i sesongen da Minnesota Wild tapte 2-6 for Carolina Hurricanes i natt. Zuccarello står nå med 17 poeng (syv mål og ti assister) på 26 kamper denne sesongen.

  Wild Lightning Hockey
  Foto: Chris O'meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal