NRK Meny
Normal

Os neppe klar til lørdag

Alexander Os (29) er på bedringens vei etter sykdom, men fauskeværingen blir neppe klar til fellesstarten i skiskytter-VM lørdag.

Alexander Os
Foto: NRK

Alexander er ikke friskmeldt, og han får sannsynligvis ikke klarsignal av meg til å gå fellesstarten. Endelig avgjørelse tas morgenen før rennet, sier landslagslege Bård Freberg.


- Jeg følte meg slapp allerede på normaldistansen, så det kan virke som om jeg brygget på noe allerede da. Feberen er borte, men jeg har ikke tatt til meg næring de siste dagene og må bare se hvordan dette går, sier Os til NRK.

Os flyttet til egen leilighet på løperhotellet i Yongpyong da han ble febersyk for et par dager siden. 29-åringen kan fortsatt rekke søndagens stafett i VM, der han i utgangspunktet er på laget sammen med Emil Hegle Svendsen, Halvard Hanevold og Ole Einar Bjørndalen.

En bronsemedalje (jaktstart), fjerdeplass (sprint) og 28.-plass (normaldistanse) er Alexander Os' beholdning så langt i mesterskapet.

Siste nytt

 • Sagosen og PSG med dramatisk tap

  Sander Sagosen slet da Paris Saint-Germain i sluttminuttene tapte 28-29 mot hviterussiske Meshkov Brest i mesterligaen i håndball. Nordmannen hadde sjansen til å gi PSG ledelsen til 29-28, men i stedet ble Petar Djordjic matchvinner i motsatt ende.

  GERMANY HANDBALL CHAMPIONS LEAGUE THW Kiel vs Paris Saint Germain
  Foto: FOCKE STRANGMANN / Epa
 • Sparta sikret seriesølv

  Sparta har seriesølvet i ishockey i boks. Tabellnabo Lillehammer ble slått 4-3 etter forlengning. Lørenskog vant 5-2 over regjerende serie- og norgesmester Stavanger Oilers, mens tabellfirer Frisk Asker tapte 2-3 hjemme mot Stjernen etter forlengning.

  Eliteserien i ishockey: Storhamar - Sparta
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Liverpool herjet med West Ham

  Liverpool er oppe på andreplass på tabellen etter lørdagens nedsabling av West Ham. Scoringer av Emre Can, Roberto Firmino, Mohamed Salah og Sadio Mané gjorde at Michail Antonios nettkjenning ikke ble noe annet enn et trøstemål. Kampen endte 4-1.

  FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-WEST HAM
  Foto: OLI SCARFF / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin