Hopp til innhold

Onana legger seg flat etter brøler: – En av mine verste kamper

André Onana kostet Manchester United 580 millioner kroner da han kom fra Inter i sommer, men starten på United-karrieren har vært tøff. På de fem første Premier League-kampene er det blitt ti baklengs.

Onsdagens mesterligadebut for klubben ble ingen opptur.

– En av mine verste kamper, sier han til TNT Sport etter 4-3-tap mot Bayern München på Allianz Arena.

28 minutter ut i kampen gikk det helt galt. Det så nesten ut som Uniteds burvokter hadde såpe på hanskene da Leroy Sane sendte av gårde et skudd som så ut til å være keepermat.

– En brøler fra Onana, fastslo Stephen Warnock på BBC Radio 5 Live.

– Han har all skyld. Det var en enkel redning. Det er et vanskelig skudd å ikke klare, sa den tidligere United-kjempen Rio Ferdinand, ifølge BBC.

– Jeg har mye å bevise. Starten min i Manchester United har ikke vært så god, ikke som jeg ønsket, sier Onana selv.

Fem minutter etter det første målet sviktet det meste i Uniteds forsvarsspill da Serge Gnabry satter inn 2-0 for Bayern München.

Fire minutter ut i andre omgang ga danske Rasmus Højlund nytt håp for de røde djevlene, da han scoret i sin mesterligadebut.

Men håpet levde ikke lenge. For etter 51 minutter ut i kampen traff en ball armen til den andre United-dansken, Christian Eriksen, inne i 16-meteren. Og etter en VAR-sjekk kunne Harry Kane legge ballen på straffemerket. Den tidligere Tottenham-kjempen gjorde ingen feil, og prikket inn sitt første mesterligamål for Bayern München.

Utover omgangen så det ut til at hjemmelaget hadde god kontroll, og Onana sto flere ganger i veien for flere mål. Men to minutter før full tid pirket Casemiro inn en ny redusering for Manchester United, og med det tente han et lite poenghåp.

To minutter på overtid svarte Mathys Tel for Bayern München, og dermed så det ut til å ende 4-2.

Det ble det ikke, for fem minutter på andre omgang satte Casemiro inn sitt andre for kvelden. Dermed endte det med målfest og 4-3.

Siste nytt

 • Zuccarello herjet med mål og to assist – ett målpoeng fra 600 i karrieren

  Mats Zuccarello herjet med ett mål og to assist da Minnesota Wild slo Chicago Blackhawks 4-1 i NHL søndag. Han mangler ett målpoeng på 600 i karrieren.

  Zuccarello er etter søndagens kamp oppe i 192 mål og 407 assist i grunnseriekamper i NHL. Dermed står han foran et gjevt jubileum.

  (©NTB)

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Pontus Hššk / NTB
 • Nordstad Moen klarte OL-kravet på maraton

  Friidrettsprofilen Sondre Nordstad Moen løp inn til tredjeplass i et maratonløp i japanske Fukuoka søndag.

  Nordstad Moen ble klokket inn til tiden 2.07.16, hvilket bare er halvannet minutt bak hans norske rekord, melder Friidrett1.

  Trønderens tid er i tillegg under OL-kravet og hans tredje beste løp på distansen noensinne.

  Sist Nordstad Moen løp like fort på maratondistansen var i 2019.

  Hans norske rekord lyder på 2.05.48 og stammer fra nettopp Fukuoka i 2017. (NTB)

  Sondre Nordstad Moen i aksjon på 10.000 meter for menn på Bislett.
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Storspill fra Hovland på siste dag på Bahamas

  Det ble ikke noe hat trick for Viktor Hovland i den eksklusive Hero World Challenge-turneringen på Bahamas, arrangert i regi av Tiger Woods.

  Nordmannen vant turneringen i både 2021 og 2022, men spilte svakt de tre første dagene og var aldri med i seierskampen. Han leverte imidlertid svært bra søndag, hvor han på de 15 første hullene noterte seg for to eagler og seks birdier.

  De siste tre hullene gikk han ett slag over par og dermed ble det en runde på totalt ni slag under par.

  Alle spillerne er ikke ferdigspilt, men i skrivende stund er det den beste runden så langt søndag. Hovland ligger an til å avansere fra en 16. plass til en delt 11. plass.

  Viktor Hovland
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal