Hopp til innhold

Onana legger seg flat etter brøler: – En av mine verste kamper

André Onana kostet Manchester United 580 millioner kroner da han kom fra Inter i sommer, men starten på United-karrieren har vært tøff. På de fem første Premier League-kampene er det blitt ti baklengs.

Onsdagens mesterligadebut for klubben ble ingen opptur.

– En av mine verste kamper, sier han til TNT Sport etter 4-3-tap mot Bayern München på Allianz Arena.

28 minutter ut i kampen gikk det helt galt. Det så nesten ut som Uniteds burvokter hadde såpe på hanskene da Leroy Sane sendte av gårde et skudd som så ut til å være keepermat.

– En brøler fra Onana, fastslo Stephen Warnock på BBC Radio 5 Live.

– Han har all skyld. Det var en enkel redning. Det er et vanskelig skudd å ikke klare, sa den tidligere United-kjempen Rio Ferdinand, ifølge BBC.

– Jeg har mye å bevise. Starten min i Manchester United har ikke vært så god, ikke som jeg ønsket, sier Onana selv.

Fem minutter etter det første målet sviktet det meste i Uniteds forsvarsspill da Serge Gnabry satter inn 2-0 for Bayern München.

Fire minutter ut i andre omgang ga danske Rasmus Højlund nytt håp for de røde djevlene, da han scoret i sin mesterligadebut.

Men håpet levde ikke lenge. For etter 51 minutter ut i kampen traff en ball armen til den andre United-dansken, Christian Eriksen, inne i 16-meteren. Og etter en VAR-sjekk kunne Harry Kane legge ballen på straffemerket. Den tidligere Tottenham-kjempen gjorde ingen feil, og prikket inn sitt første mesterligamål for Bayern München.

Utover omgangen så det ut til at hjemmelaget hadde god kontroll, og Onana sto flere ganger i veien for flere mål. Men to minutter før full tid pirket Casemiro inn en ny redusering for Manchester United, og med det tente han et lite poenghåp.

To minutter på overtid svarte Mathys Tel for Bayern München, og dermed så det ut til å ende 4-2.

Det ble det ikke, for fem minutter på andre omgang satte Casemiro inn sitt andre for kvelden. Dermed endte det med målfest og 4-3.

Siste nytt

 • Vant MLS – treneren ble historisk

  I natt norsk tid vant Columbus Crew MLS (Major League Scoccer) etter å ha slått Los Angeles FC 2–1 i finalen.

  Med det ble Columbus Crew sin trener Wilfried Nancy den første svarte treneren til å vinne den amerikanske serien. Som også ble lagets tredje MLS-seier gjennom tidene.

  Columbus Crew har tidligere huset norske spillere som Ola Kamara og Nicolai Næss.

  QlzjbqGvdqA
  Foto: AFP
 • Ruud stiller seg bak IOCs Russland-avgjørelse: – Hadde vært urettferdig om de ikke fikk lov

  Tennisprofil Casper Ruud støtter avgjørelsen til IOC om å slippe til russere og belarusere i neste års OL i Paris. Han innrømmer likevel at det blir spesielt.

  Fredag sprakk nyheten om at Den internasjonale olympiske komité (IOC) har bestemt at russiske og belarusiske utøvere kan delta i OL i Paris til sommeren som nøytrale.

  Ruud konkurrerer mot flere russiske profiler på ATP-touren, og nordmannen har hele veien vært positiv til at de får delta.

  – Det er et vanskelig og sensitivt område å gå inn på. Jeg har vært veldig åpen og positiv til at de får delta på ATP-touren. De spiller og konkurrer uten flagg og har offentlig sagt at de er imot krigen, forteller Ruud i et intervju med Eurosport.

  Tennisesset forteller videre at han ville opplevd det som urettferdig om stjerner som Daniil Medvedev og Andrej Rublev ikke hadde fått delta i Paris-lekene.

  – De bor i andre land, og de representerer seg selv mer enn et land på mange måter. OL er noe litt annet, og det er mye mer politikk involvert. Jeg må på mange måter si at det hadde vært urettferdig om de ikke hadde fått delta. Det er sikkert mange kloke hoder som står bak avgjørelsen, så jeg har ikke noe imot det. Det blir nok likevel en spesiell stemning, erkjenner Ruud.

  (©NTB)

  Britain Wimbledon Tennis
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
 • Eskås dømmer mesterligaoppgjøret mellom Manchester United og Bayern München

  Norske Espen Eskås får dommeransvaret når Manchester United tar imot Bayern München til storkamp i Champions League førstkommende tirsdag.

  Det bekrefter Det europeiske fotballforbundet (Uefa) i sine mediekanaler.

  Manchester United har kniven på strupen og må ta tre poeng for å håp om avansement til åttedelsfinale i turneringen. Det engelske storlaget er også avhengig av at det ender uavgjort i kampen mellom FC København og Galatasaray i Parken.

  Eskås får med seg Jan Erik Engan og Isaak Elias Bashevkin som assistentdommere. Rohit Saggi skal være fjerdedommer.

  I september var Eskås kampleder da Real Madrid møtte Union Berlin i mesterligaen. Nordmannen har fått tillit i mange store kamper det siste året.

  (NTB)

   Espen Eskås
  Foto: Ole Martin Wold / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal