Omdiskutert tap for Tollefsen

Ole- Kristian Tollefsens Columbus Blue Jackets tapte i natt 3-4 borte over Minnesota Wild etter et omdiskutert mål på overtid.

Ole-Kristian Tollefsen med nummer 55
Foto: Jim Mone / AP

Kampen måtte gå til overtid og det avgjørende målet kommer til å bli diskutert i lang tid.

Wes Walz skjøt pucken opp i buksa på en Columbus-forsvarer som igjen ble taklet inn i mål. Først etter sju minutters diskusjoner bestemte dommeren seg for å godkjenne målet.

Columbus ledet 3-2 etter de to første periodene, men 0-1 i tredje periode gjorde at Minnesota ordnet overtid for vertene.

Og bare et minutt og 30 sekunder ut i overtidsperioden ordnet Wes Walz seieren for hjemmelaget.

Tollefsen, som ikke fikk noe spilletid sist kamp, var på isen i tilsammen ni minutter og 50 sekunder i kampen mot Minnesota.

Nattens kamper:

FLORIDA 3, MONTREAL 1

NEW JERSEY 4, WASHINGTON 3

CAROLINA 4, ANAHEIM 2

DALLAS 4, NASHVILLE 1

BOSTON 5, CHICAGO 3

MINNESOTA 4, COLUMBUS 3 (Overtid)

OTTAWA 1, NY RANGERS 0

ST LOUIS 4, COLORADO 2

CALGARY 6, LOS ANGELES 4

PITTSBURGH 4, TORONTO 1

Sportsnyheter

Klopp

Ville ikkje ta Klopp i handa: – Det er litt feigt

Diego Simeone sprang rett inn i garderoben etter 2-3-tapet mot Liverpool, utan å ta Jürgen Klopp i handa.

Siste nytt

 • Messi-dobbel reddet PSG

  Med en såkalt «Panenka-straffe» i det 74. minutt, sørget Lionel Messi for 3-2-seier for Paris St. Germain over RB Leipzig tirsdag kveld.

  Kylian Mbappé sendte PSG i ledelsen etter ni minutter med sin første mesterligascoring for sesongen, mens André Silva slo tilbake for gjestene etter 28 minutter. Og i det 57. minutt sørget Nordi Mukiele for 2-1-ledelse til Leipzig.

  Men PSG har Lionel Messi, som først utlignet til 2-2 og deretter avgjorde fra straffemerket.

  vJ-zcf0885w
  Foto: Christophe Ena / AP
 • Liverpool vann spinnvilt oppgjer

  Praktscoringar, opphenting, raudt kort og VAR-drama da Liverpool vann 3–2 mot Atlético Madrid. Liverpool leia 2–0 tidleg. Antoine Griezmann sette så inn to mål, men etter pause fekk han raudt kort. Mohamed Salah sette så inn 3–2 på straffespark.

  Champions League - Group B - Atletico Madrid v Liverpool
  Foto: Juan Medina / Reuters
 • Haalands Dortmund ble utklasset

  Erling Braut Haaland fikk tre gode sjanser, men klarte i likhet med lagkameratene ikke å score i Amsterdam tirsdag kveld. Til gjengjeld sørget hjemmelaget Ajax for at det ble en skikkelig målfest.

  De ga seg ikke før det sto 4–0, og det kunne ha vært mye mer. Det startet med et selvmål fra Marco Reus. Deretter scoret Daley Blind, Antony og Sébastien Haller.

  Det var Hallers sjette mål på tre mesterligakamper så langt i sesongen – og med det er han naturligvis toppscorer i turneringen.

  Haaland var nærmest scoring to minutter ut i andre omgang. Han stakk i bakrom og klinket til med høyrefoten på første berøring fra rundt 16 meter, men Ajax-keeper Remko Pasveer fikk ei hånd på ballen – som fra 37-åringens fingertupper gikk i tverrliggeren.

Sendeplan

Kl. Program Kanal