Olofinjana åpner for Brann-retur

32-åringen fra Nigeria forlater trolig engelske Hull. Han utelukker ikke at karrieren kan bli avsluttet i gamleklubben Brann.

Seyi Olofinjana

VIL «HJEM»: Seyi Olofinjana forlot Brann midtveis i 2004-sesongen. Nå kan den populære midtbanespilleren gjøre comeback i klubben.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Midtbanespilleren Seyi Olofinjana var uhyre populær i Bergen da han spilte for klubben i 2003 og 2004. I et intervju med Bergensavisen forteller 32-åringen at han fortsatt har tett kontakt med klubben, både med sportslig administrator Rolf-Magne Walstad og keepertrener Dan Riisnes.

Seyi Olofinjana

ETTERTRAKTET: Seyi Olofinjana ble solgt til Wolverhampton for 22 millioner kroner i 2004. Siden har han spilt for Stoke, Hull og Cardiff.

Foto: SIMON DAWSON / AP

Har kone fra Bergen

Både gode minner og familiesituasjonen gjør at Bergen trolig blir hans base når karrieren går mot slutten.

– Det er veldig mulig at vi bosetter oss i Bergen. Min kones foreldre er fra byen, og jeg har en veldig tett tilknytning til de spesielle menneskene som bor der. Jeg har alltid følt meg hjemme i Bergen, så kanskje jeg kommer hjem, sier «Olof» til BA.

På direkte spørsmål om spill for Brann er aktuelt, svarer han at det slett ikke er umulig.

Brann svært interessert

Olofinjana kan tidligst bli klar for Brann til sommeren, skulle det bli aktuelt. Rolf-Magne Walstad i Brann sier klubben foreløpig forholder seg rolige, men han legger ikke skjul på at døren står på vidt gap om midtbanespilleren ønsker seg til Bergen igjen.

– Olofinjana har fortsatt så mye fotball i seg at vi selvsagt skal snakke med ham om det skjer, sier Walstad til avisen.

Siste nytt

 • Vos vant Ladies Tour of Norway

  Marianne Vos (CCC-Liv) vant sin tredje strake etappeseier i Ladies Tour of Norway på sykkel. Dermed vant hun også rittet sammenlagt.

  I sammendraget ble Coryn Riviera nummer to, 29 sekunder bak Vos, mens canadiske Leah Kirchman ble nummer tre, ytterligere 12 sekunder bak.

  Vos
  Foto: Christophe Ena / AP
 • Vålerenga slo Lyn

  Lyn måtte se seg slått 2–1 av Vålerenga i Toppserien i søndag. Ajara Njoya sendte Vålerenga i føringen etter kun ti minutter. Etter 32 minutters spill doblet Vålerenga ved Sherida Spitse. Camilla Linberg reduserte for Lyn etter 57 minutter. (NTB)

 • Nytt EM-gull til Dokkan

  Jens Lasse Dokkan tok søndag sitt andre EM-gull i paradressur under EM i Rotterdam.

  Han tok gullet i freestyle, en øvelse hvor har et selvvalgt produkt etter musikk.

  Det er Dokkans andre EM-gull på to forsøk.

  Jens Dokkan

Sendeplan

Kl. Program Kanal