NRK Meny
Normal

Olofinjana åpner for Brann-retur

32-åringen fra Nigeria forlater trolig engelske Hull. Han utelukker ikke at karrieren kan bli avsluttet i gamleklubben Brann.

Seyi Olofinjana

VIL «HJEM»: Seyi Olofinjana forlot Brann midtveis i 2004-sesongen. Nå kan den populære midtbanespilleren gjøre comeback i klubben.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Midtbanespilleren Seyi Olofinjana var uhyre populær i Bergen da han spilte for klubben i 2003 og 2004. I et intervju med Bergensavisen forteller 32-åringen at han fortsatt har tett kontakt med klubben, både med sportslig administrator Rolf-Magne Walstad og keepertrener Dan Riisnes.

Seyi Olofinjana

ETTERTRAKTET: Seyi Olofinjana ble solgt til Wolverhampton for 22 millioner kroner i 2004. Siden har han spilt for Stoke, Hull og Cardiff.

Foto: SIMON DAWSON / AP

Har kone fra Bergen

Både gode minner og familiesituasjonen gjør at Bergen trolig blir hans base når karrieren går mot slutten.

– Det er veldig mulig at vi bosetter oss i Bergen. Min kones foreldre er fra byen, og jeg har en veldig tett tilknytning til de spesielle menneskene som bor der. Jeg har alltid følt meg hjemme i Bergen, så kanskje jeg kommer hjem, sier «Olof» til BA.

På direkte spørsmål om spill for Brann er aktuelt, svarer han at det slett ikke er umulig.

Brann svært interessert

Olofinjana kan tidligst bli klar for Brann til sommeren, skulle det bli aktuelt. Rolf-Magne Walstad i Brann sier klubben foreløpig forholder seg rolige, men han legger ikke skjul på at døren står på vidt gap om midtbanespilleren ønsker seg til Bergen igjen.

– Olofinjana har fortsatt så mye fotball i seg at vi selvsagt skal snakke med ham om det skjer, sier Walstad til avisen.

Siste nytt

 • Ingebrigsten slutter som RBK-trener

  Rosenborg har besluttet at Kåre Ingebrigtsen fratrer som hovedtrener i Rosenborg med umiddelbar virkning.

  Rosenborg Ballklub inviterer til pressekonferanse på Brakka klokka 18.45.

  Kåre Ingebrigtsen
  Foto: Hans Olav Landsverk / NRK
 • EM i fare grunnet pølsevann

  Roer Nils Jakob Hoff står i fare for å miste EM etter at han sølte pølsevann på låret under en fjelltur, melder Bergens Tidende. Bergenseren pådro seg annengradsforbrenning, og med bare to uker til EM i Glasgow risikerer han å måtte stå over.

  Sommer-OL i Rio 2016
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Pušić ferdig etter 4 dager

  Den tidligere Brann-spilleren Martin Pušić forlater danske AC Horsens etter kun fire dager. Klubben opphever kontrakten etter at østerrikeren forklarte at han ikke lenger hadde lyst til å bo i landet. Til klubbens hjemmeside forteller han at han vil prøve lykken utenfor Danmark.

  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France: 12. etappe
Sport i dag
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical Finale og Menn BMX Halfpipe Finale