Olofinjana åpner for Brann-retur

32-åringen fra Nigeria forlater trolig engelske Hull. Han utelukker ikke at karrieren kan bli avsluttet i gamleklubben Brann.

Seyi Olofinjana

VIL «HJEM»: Seyi Olofinjana forlot Brann midtveis i 2004-sesongen. Nå kan den populære midtbanespilleren gjøre comeback i klubben.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Midtbanespilleren Seyi Olofinjana var uhyre populær i Bergen da han spilte for klubben i 2003 og 2004. I et intervju med Bergensavisen forteller 32-åringen at han fortsatt har tett kontakt med klubben, både med sportslig administrator Rolf-Magne Walstad og keepertrener Dan Riisnes.

Seyi Olofinjana

ETTERTRAKTET: Seyi Olofinjana ble solgt til Wolverhampton for 22 millioner kroner i 2004. Siden har han spilt for Stoke, Hull og Cardiff.

Foto: SIMON DAWSON / AP

Har kone fra Bergen

Både gode minner og familiesituasjonen gjør at Bergen trolig blir hans base når karrieren går mot slutten.

– Det er veldig mulig at vi bosetter oss i Bergen. Min kones foreldre er fra byen, og jeg har en veldig tett tilknytning til de spesielle menneskene som bor der. Jeg har alltid følt meg hjemme i Bergen, så kanskje jeg kommer hjem, sier «Olof» til BA.

På direkte spørsmål om spill for Brann er aktuelt, svarer han at det slett ikke er umulig.

Brann svært interessert

Olofinjana kan tidligst bli klar for Brann til sommeren, skulle det bli aktuelt. Rolf-Magne Walstad i Brann sier klubben foreløpig forholder seg rolige, men han legger ikke skjul på at døren står på vidt gap om midtbanespilleren ønsker seg til Bergen igjen.

– Olofinjana har fortsatt så mye fotball i seg at vi selvsagt skal snakke med ham om det skjer, sier Walstad til avisen.

Siste nytt

 • Wormgoor trolig ferdig i Brann

  Vito Wormgoor er trolig ferdig i Brann, skriver BA. Klubben klarer ikke å innfri de økonomiske kravene til 30-åringen, selv om de ikke har opplevd kravene fra kapteinen som urealistiske. Wormgoors kontrakt går ut etter sesongen.

  Vito Wormgoor, Brann - Sarpsborg 08
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Ruud videre i ATP-turnering

  Casper Ruud tok seg videre til 2. runde i ATP-turneringen i Hamburg etter å ha vunnet over nederlandske Robin Haase med 2-1 i sett i tirsdagens kamp på rødgrusen. Settsifrene ble 6-3, 3-6 og 6-1. I 2. runde venter russeren Andrej Rublev.

  Casper Ruud i Wimbledon.
  Foto: Tim Ireland / Ap / NTB scanpix
 • Christiansen til VM-finale på 800 m

  Henrik Christiansen er klar for finale på 800 meter fri i svømme-VM i Gwangju i Sør-Korea.

  Han fikk tiden 7.46,46, som var femte beste tid, og var 0,83 sekunder bak italieneren Gregorio Paltrinieri, som var best.

  Finalen går onsdag.

  Henrik Christiansen
  Foto: Kim Hong-ji / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal