NRK Meny
Normal

Olofinjana åpner for Brann-retur

32-åringen fra Nigeria forlater trolig engelske Hull. Han utelukker ikke at karrieren kan bli avsluttet i gamleklubben Brann.

Seyi Olofinjana

VIL «HJEM»: Seyi Olofinjana forlot Brann midtveis i 2004-sesongen. Nå kan den populære midtbanespilleren gjøre comeback i klubben.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Midtbanespilleren Seyi Olofinjana var uhyre populær i Bergen da han spilte for klubben i 2003 og 2004. I et intervju med Bergensavisen forteller 32-åringen at han fortsatt har tett kontakt med klubben, både med sportslig administrator Rolf-Magne Walstad og keepertrener Dan Riisnes.

Seyi Olofinjana

ETTERTRAKTET: Seyi Olofinjana ble solgt til Wolverhampton for 22 millioner kroner i 2004. Siden har han spilt for Stoke, Hull og Cardiff.

Foto: SIMON DAWSON / AP

Har kone fra Bergen

Både gode minner og familiesituasjonen gjør at Bergen trolig blir hans base når karrieren går mot slutten.

– Det er veldig mulig at vi bosetter oss i Bergen. Min kones foreldre er fra byen, og jeg har en veldig tett tilknytning til de spesielle menneskene som bor der. Jeg har alltid følt meg hjemme i Bergen, så kanskje jeg kommer hjem, sier «Olof» til BA.

På direkte spørsmål om spill for Brann er aktuelt, svarer han at det slett ikke er umulig.

Brann svært interessert

Olofinjana kan tidligst bli klar for Brann til sommeren, skulle det bli aktuelt. Rolf-Magne Walstad i Brann sier klubben foreløpig forholder seg rolige, men han legger ikke skjul på at døren står på vidt gap om midtbanespilleren ønsker seg til Bergen igjen.

– Olofinjana har fortsatt så mye fotball i seg at vi selvsagt skal snakke med ham om det skjer, sier Walstad til avisen.

Siste nytt

 • Lorentzen møter Verweij

  Trekningen for herrenes 1000 meter på skøyter er gjort, og Håvard Lorentzen går mot nederlandske Koen Verweij i tredje siste par. Lorentzen starter og avslutter med indresving.

  Storfavoritt Kjeld Nius går i siste par, og går mot Mika Poutala.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skøyter menn 500 m.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Emil Iversen går femmila

  Emil Iversen er tatt ut som fjerde mann på det norske laget til lørdagens 50 km i Pyeongchang, etter at Johannes Høsflot Klæbo trakk seg fra avslutningsdistansen. Iversen går sammen med Martin Johnsrud Sundby, Hans Christer Holund og Niklas Dyrhaug.

  Iversen
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • USAs kvinner tok hockeygullet

  Finalen i ishockeyturneringen for kvinner ble en neglebitende affære mellom Canada og USA. Kampen endte 2–2 etter full tid, og kampen gikk til straffeslag.

  Der var USAs Jocelyne Lamoureux-Davidson eneste målscorer, og hun sikret USA OL-gull.

  USA
  Foto: Ed Jones / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL i Pyeongchang: Kombinert langrenn, stafett
OL i Pyeongchang: Skiskyting, stafett kvinner
OL i Pyeongchang
OL-magasin
Høydepunkter fra dagen
OL-magasin