NRK Meny
Normal

OL-ryktene svirrer før fredag

- Trømsø er ikke ute av kampen til OL i 2018, sier Arne Myhrvold. Han frykter at rykteflommen kan påvirke idrettsstyrets avgjørelse.

Arne Myhrvold
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Føstkommende fredag klokken 13.30 offentliggjør Norges Idrettsforbund hvilken by idrettsstyret vil ha som Norges søkerby for vinter-OL i 2018.

Reagerer sterkt

I forkant av offentliggjørelsen har ryktene gått om at Martinsen-utvalget har vraket Tromsø som arrangørby.

Dette reagerer Arne Myhrvold sterkt på. Han tilbakeviser ryktene, og frykter at rykteflommen kan svekke Tromsøs stilling som søkerby.

- Jeg vet ikke hvor ryktene kommer fra. Vi har fått bekreftet at alle tre byene er med i diskusjonen fram til fredag, sier han til NRKSport.

Rykter i Trondheim

Også styreleder i Trondheim 2018, Marvin Wiseth, har hørt ryktene.

- Det ryktet jeg liker aller best er det at Trondheim står igjen sammen med Oslo, og at Tromsø er ute. Men jeg har også hørt at Trondheim er ute, legger han til overfor NRK.

Først på fredag får vi svaret. NRK1 og NRKSport.no sender fra pressekonferansen kl 13.30.

Siste nytt

 • Ny kamp for Emil Meek

  Den norske MMA-utøveren Emil Meek skal gå sin neste kamp mot Kamaru Usman i Las Vegas 30. desember, skriver Nettavisen. MMA-journalist Farah Hannoun meldte nyheten først på Twitter fredag kveld. Meek var sist i aksjon da han UFC-debuterte med seier mot Jordan Mein i Toronto i desember i fjor.

  Meek
  Foto: Tom Szczerbowski / Reuters
 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund