Hopp til innhold

OL-drømmen over for Lien – må opereres

Landslagsspiller Kasper Thorsen Lien (23) må gjennom en operasjon etter å ha pådratt seg et tretthetsbrudd i foten, melder TV 2.

– Kasper er ute i åtte til tolv uker og opereres på onsdag, opplyser sportssjef Nils Kristian Myhre i Elverum til kanalen.

Elverum-spilleren forlot søndagens kamp mot Argentina med en ispose på foten. Nå forsvinner muligheten til å kjempe seg inn i Jonas Willes OL-tropp som skal være på 14 spillere og én reserve. (NTB)

Lien
Foto: NTB

Siste nytt

 • Brasiliansk 20-åring blir lagkamerat med Haaland

  Den brasilianske kantspilleren Savinho (20) har signert en femårskontrakt med Premier League-mesterne Manchester City.

  Det bekrefter klubben på sine nettsider.

  Savinho kommer fra franske Troyes, som også er en del av City Football Group, som administrerer de lyseblå fra Manchester.

  – Jeg er glad for å få sjansen til å jobbe under Pep Guardiola, en av de beste trenerne i historien, sa Savinho.

  Brasilianeren var forrige sesong på lån i spanske Girona, hvor han storspilte og noterte seg for elleve mål og ti målgivende på 41 kamper. Nå skal han altså servere Erling Braut Haaland.

  (NTB)

  01hbhUveZSs
  Foto: David Becker / AP
 • Norge sløste med sjansene i U19-EM – klarte bare 0-0 mot Ukraina

  De norske U19-gutta klarte ikke å få ballen i mål mot Ukraina og måtte dermed se seg fornøyd med 0-0 i den andre gruppespillskampen i EM.

  Landslagssjef Luis Pimentas menn er dermed avhengig av å vinne den siste gruppespillskampen mot Nord-Irland, samtidig som Ukraina må avgi poeng mot Italia for å ta seg videre i mesterskapet.

  Norge startet kampen friskt og kom seg til en rekke sjanser, men måtte likevel gå målløse til pause etter at Sander Hestetun Kilen satte ballen i stolpen to ganger.

  Nordmennene fortsatte i samme driv i andre omgang, men klarte heller ikke da å få ballen i nettmaskene bak Ukriana-keeper Vladyslav Krapyvtsov.

  U19-gutta åpnet mesterskapet med å ta ledelsen mot de regjerende mesterne fra Italia, men måtte til slutt se seg slått 1-2.

  Den siste gruppespillskampen spilles på søndag. Norges 3.-plass fra i fjor er nasjonens beste resultat i U19-mesterskapets historie. (NTB)

  mEO8E3_WNBI
  Foto: NTB
 • Juventus forlenger ikke kontrakten med Rabiot

  Den franske fotballspilleren Adrien Rabiot er ferdig i Juventus etter fem sesonger for Torino-klubben.

  Kontrakten til franskmannen gikk ut 1. juni, men den italienske klubben bekrefter torsdag at de ikke fornyer kontrakten.

  Spilleren står nå uten kontrakt, og det er uvisst hvor veien går videre for franskmannen som nylig deltok i EM for Frankrike.

  – Takk for alt, «Cavallo Pazzo», og lykke til videre i karrieren, skriver klubben.

  Han fikk 212 kamper for klubben, og vant den italienske ligaen i 2020.

  Fif9dDbnvjQ
  Foto: AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal