NRK Meny
Normal

Økonomisk krise i Lørenskog – permitterer alle spillere og trenere

I dag ble det sendt ut varsel om permittering til alle spillere og trenere i Lørenskog Ishockey.

Lillehammer - Lørenskog

PERMITTERT: Spillere og trenere fikk i dag varsel om at de blir permittert.

Foto: Stein Schinstad / NRK

Det var Romerikes Blad som først omtalte saken.

– Jeg kan bekrefte at det er tilfelle. Det er sendt ut permisjonsvarsel i dag til alle ansatte og spillere, og det er selvfølgelig på grunn av økonomi, sier styremedlem i Lørenskog Elite, Monica Johansen, til NRK torsdag kveld. Hun er også ansvarlig for økonomi og regnskap i Lørenskog.

Etter at laget røk ut i kvartfinalen i sluttspillet mot Lillehammer forrige uke har det vært kjent at klubben har hatt økonomiske problemer.

– Er klubben konkurs?

– Det er den ikke. Spillere har fått lønn for februar, men vi ser jo at når vi ryker ut fra sluttspillet tidlig blir det vanskelig. Derfor ønsker vi å ta det ansvaret og i hvert fall sende ut en slik varsel. Den trer ikke i kraft før om 14 dager.

– Dette viser at vi er ansvarsfulle og forsøker å samle sammen penger. Vi har tross alt mistet masse inntekter, som vi hadde håpet på å få inn i sluttspillet, sier styreleder og eier Stig Atle Johnsen til Romerikes Blad.

Jobbes hardt

Fremover kommer klubben til å arbeide for å prøve å få inn flere inntekter, både ved hjelp av sponsorer og inntekter.

– Kan det hende dere går konkurs?

– Nei, vil jeg ikke tro, svarer styremedlem Monica Johansen.

Siste nytt

 • Liverpool og Roma risikerer straff

  Det europeiske fotballforbundet åpner sak mot både Liverpool og Roma etter tribunebråket i semifinalen i mesterligaen. Liverpool-fansen fyrte opp bluss og kastet gjenstander, mens Roma-fans angrep Liverpool-supporteren Sean Cox utenfor Anfield.

 • Northugs manager alvorlig skadd

  Are Sørum Langås, manager til Petter Northug, har tilbrakt ti dager på sykehus etter en alvorlig fallulykke, melder VG. Avisen skriver at ulykken skjedde da han skulle gjøre arbeid på sin nye hytte. Langås ble utskrevet fra sykehuset søndag. Han pådro seg flere brudd i begge armer, i ansiktet og hodeskallen.

  Are Sørum Langås
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Yates beholdt ledertrøya

  Tom Dumoulin knappet innpå Simon Yates i Giro d'Italia, men briten beholder den rosa ledertrøya. Etter dagens tempoetappe er Yates 56 sekunder foran Dumoulin og 3:11 foran Domenico Pozzovivo i sammendraget. Rohan Dennis vant tempoetappen.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal